Menu
Outcast remake megjelenés és első screenshotok
Szerző: xoki, 2016. augusztus 15., hír

Az Outcast egy 1999-ben készült klasszikus sci-fi RPG volt PC-n, amelyet most egy felújított változatban szeretnének kiadni márciusban PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Az Outcast fejlesztői 2013-ban visszaszerezték a játék jogait az Ataritól, de sajnos ezután a remake Kickstarter kampánya megbukott, így nem készülhetett el a felújított verzió. A bukás után nem adták fel. Most már az eredeti játékot készítő Appeal Studio-nál folynak a munkálatok az Outcast: Second Contact nevet viselő remake-en, amelyet a Bigben Interactive kiadóval kötött megegyezés tett lehetővé.

A maga idejében a játék sok pozitív értékelést kapott, az első ténylegesen nyitott világú játékok között tartották számon. Cutter Slade történetét meséli el, akinek egy párhuzamos dimenzióban lévő idegen világban kell megszereznie egy szondát, amely akár a Föld pusztulását is okozhatná.

Megtekinthetőek a remake első screenshotjai is, hogy mennyivel is lesz szebb a játék, ráadásul a kinézetén kívül még a szinkronon és a játékmechanikán is sok újítás várható.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
ShironHD avatar
2 éve | 2016. 08. 24. 11:42:13
#
Wow,az igen
Pitypangharcos avatar
2 éve | 2016. 08. 17. 05:57:36
#
Akkor márciusban lesz egy instant buyom, úgy érzem. Életem első olyan játéka volt az Outcast, amit nem hogy hónapokon, de több éven át nyúztam (holott azért annyi tartalom nem volt benne akkoriban). Mikor véget ért a játék elkezdtem újra, volt hogy csak szórakozgattam a dinamitokkal, volt hogy altatólövedékkel szórtam meg a népet és volt, hogy újra és újra végigvittem a játékot. Örök kedvenc lett és nagyon remélem, hogy ez is az lesz majd :) A képekből ítélve igen :)
Krissz avatar
2 éve | 2016. 08. 16. 08:44:17
#
Nekem a látványvilága kicsit No Man's Sky os, ilyen nagyon szép, színes, kiégeti a retinám :D
MoonW avatar
2 éve | 2016. 08. 16. 00:40:46
#
Remélem a zene is hasonlóan színvonalas lesz, mint az első résznél volt!


Lite versions: