Öt biztonsági rést orvosol a legújabb Nvidia driver

Szerző: xoki | 2019. August 06. | hír | 6 hozzászólás

Az Nvidia öt biztonsági rést foltozott be az új Windows-illesztőprogramjában a GeForce, Quadro, NVS és Tesla videokártyák esetében. Ezek közül három a súlyos minősítést kapta, míg a maradék kettő az átlagost, viszont szerencsére egyik sem használható ki távoli hozzáféréssel.

Az Nvidia elárulta, hogy a problémák az augusztusi biztonsági frissítéssel és illesztőprogramokkal megszűnnek. A driver már letölthető, illetve az Nvidia elérhetővé tett egy frissítést is a GPU Display Driverhez. Ezek a biztonsági rések az átlagfelhasználók számára nem jelentenek veszélyt, de ettől függetlenül mindenképpen érdemes az új driverek feltelepítése. A legveszélyesebb rés az öt közül 8,8 pontot kapott, a második pedig 7,8-at. Hogy ezek a pontok hogy jönnek össze, azt ezen az oldalon megtalálhatjátok.

A GeForce kártyák birtokosai már körülbelül két hete letölthették a 431.60-as drivercsomagot, amelyben befoltozásra kerültek ezek a biztonsági rések, viszont nemrégiben egy hotfix is érkezett, amely itt található. Ha pedig még nem frissítettetek, akkor ezen az oldalon találjátok a legújabb illesztőprogramot.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Amíg nem füstöli el a driver a kártyát, mint vagy 3 éve volt, addig minden rendben.
0
0
0
0
💬 4
MentaStrike avatar
@Apor: Elfüstöli? Mesélj már erről kérlek, mert erről az incidensről sosem hallotam.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Apor: Az szép. Köszi az infót
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció