Ősszel érkezik PC-re a Spider-Man: Miles Morales, itt az első kedvcsináló

Szerző: xoki | 2022. September 23. | hír | 2 hozzászólás

Augusztusban a PC-sek számára is elérhetővé vált a PlayStation egyik legsikeresebb exkluzívja, a Marvel's Spider-Man. Korábban megerősítették, hogy valamennyivel később a Marvel's Spider-Man: Miles Morales is befut a platformra. Sokan úgy gondolták, idén már biztosan nem készülnek el vele, de az első PC-s trailer alapján remekül haladnak a projekttel, és annyi biztos, hogy a látványra nem lehet panaszunk.

A Sony és az Insomniac végre mozgás közben is megmutatta játékát az új platformon. A Miles Morales már PS5-ön is rendkívül jól néz ki, de az alábbi rövid kis kedvcsinálóból kivehető, hogy a fények és mondhatni a teljes játék is átesett egy ráncfelvarráson. A Spider-Man: Miles Morales rövidebb élményt kínál az eredeti játékhoz képest, de ez nem jelenti azt, hogy az Insomniac Games visszavett volna a minőségből. Játékmenet szempontjából valamelyest eltér elődjétől, de ezzel egy teljesen friss élményt nyújt a játékosoknak.

A Marvel's Spider-Man rendkívül sikeressé vált PC-n is, és hasonló siker várható a Spider-Man: Miles Moralestől is. A játék jelenleg PS4-en és PS5-ön érhető el, de a fenti trailer alapján még idén ősszel megjelenik PC-re is, de pontos dátumot továbbra sem kaptunk.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Megjelenés: 2022. November 18. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Insomniac Games, Nixxes Software
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Belchior10 avatar
Esélyes lehet egy novemberi megjelenés. Az árára kíváncsi leszek, mivel rövidebb mint a Spider-Man, de ettől függetlenül lehet, hogy ugyanannyiba fog kerülni, mert tripla A-s játékoknál a hossz alapján nem tesznek különbséget.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció