Olcsóbb, reklámokkal teletűzdelt Xbox Game Pass előfizetés érkezhet

Szerző: xoki | 2022. December 20. | hír | 30 hozzászólás

Sokan az Xbox Game Pass előfizetést tartják a játékipar legjobb ajánlatának, de természetesen vannak olyanok is, akiket a 4190 forintos havidíj is elriaszt. Úgy tűnik, a Microsoft az ilyen felhasználók számára egy új, reklámokat tartalmazó, olcsóbb ajánlattal szeretne előállni.

A Windows Central nemrég számolt be arról, hogy a Microsoft bizonyos Xbox-tulajdonosok részére szétküldött egy felmérést, melyben az Xbox Game Pass olcsóbb változatáról kérte ki a véleményüket. A teljes könyvtárhoz (PC, Xbox és Xbox Live Gold) hozzáférést biztosító Game Pass Ultimate jelenleg 15 dollárba (4190 FT) kerül, miközben a rendelkezésünkre álló információk szerint mindössze 3 dollárt kérnének el az új előfizetési csomagért.

Természetesen az új csomag jelentős korlátozásokkal járna, többek között a cég játékai nem kerülnének be megjelenéskor a kínálatba, hanem 6 hónappal később kerülnének be a könyvárba. Emellett a korábban említett reklámokkal is találkozni fogunk, amelyek állítólag a játékok indítása előtt bukkannának fel. Végül ezzel a változattal a szolgáltatás online használatára és a mobil Cloud streamingre sem lesz lehetőség.

Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ez is olyan mint a netflix olcsóbb hülyesége.
Akinek tényleg 3000 Ft-n múlik hogy megengedhet-e magának valamit, annak nem gondolom hogy egyáltalán van értelmes PC-je/konzolja.
Legalább annak örüljünk hogy még nem a már meglévő előfizetők torkán akarják letuszkolni ezt a mobilos játékoktól átvett baromságot.
Majd aztán lesz egy 100 Ft-s verzió is ahol meg lesz a játékokon belül energia csíkod hogy meddig játszhatsz egy napban?
2
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@hikadam: A Netflix is úgy tudom nem járt sok sikerrel a reklámos opcióval.Nem kapkodtak érte.
Igazság az,hogy ez olyan ár,hogy csak az nem fizet rá elő aki nem akart eddig.És aki eddig se akart az kétlem,hogy pont az olcsó reklámos semmit nem érő opciót választaná a későbbiekben.
0
0
0
0
enslaved avatar
Szerintem aki sokall ennyi játékért havonta 4190 ft - ot, az vagy ne játsszon, vagy várja tűkön ülve a feltöréseket, majd a hibákat javító feltört foltozásokat.....
1
0
0
0
💬 9
santakigyo avatar
@enslaved: Egyetértek veled,kivéve a végét.Sokszor az ellenkezője volt jellemző,de ez lényegtelen.
Visszatérve a probléma annyi,hogy nem fognak itt megállni.Nagyon,tiszta szívből gyűlölöm a reklámokat,többek között ezért nem nézek tv-t hosszú évek óta.Online platformon az előfizetés egyet jelentett a reklámmentességgel....eddig,és itt nincs megállás.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
Nekem azzal nem volt gondom 😀
Igazat megvallva 2004 ig visszamenőleg nem volt olyan ami ne indult volna és ne tudtam volna végigjátszani.
Pedig régen voltak cifra megoldások...
1
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
Én fordítva emlékszem.🙂 Régen napokig töltöttük a cuccot mert olyan volt az internet, aztán vagy fél oldalas leírás az elindítására.
Most meg a legnagyobb is fél óra,a crack meg másol-beilleszt és mehet.
Na de ez nem ide való 🙂
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Sőt, sokszor már arra is van opció hogy magától felmásolja a cracket telepítés végén. Nem tudom ezeket a rémhíreket honnan szedik, nekem több mint 10 éve nem volt gondom torrenttel.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Han-Tyumi: Már nem foglalkozom vele különösebben,mert van előfizetés,stb,de én kb 2004 körül csöppentem bele és soha nem volt gondom.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Én is csak kipróbálás végett élek a lehetőséggel, mivel az estek 90%-ban nincs demó. Ha nem tetszik letörlöm, ha tetszik lakkor meg is veszem.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Nem tudom, szerintem aki 3 dollárt lenne hajlandó csak fizetni az várjon fél évet amíg benne lesz a csomagban az adott játék, és "élvezze" a reklámokat. Tv esetében szerintem meg te is tudod, hogy a kereskedelmi csatornák ezek bevételeiből tartják fenn magukat, még ha bosszantó is ez a nézők számára.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Persze,lesz igény erre is ez a baj, ezért fog idővel jobban elterjedni sajnos.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Jómagam eddig is az eredeti játékok híve voltam, és ez így is marad. A torrent tényleg csak arra való, hogy egy esetleg ismeretlen játékok kipróbálj, és ha tetszik megveszed, ha nem akkor törlés.
0
0
1
0
Zollee avatar
egyébként sokszor csak 300.ft ba kerül
Én már 4.hónapja ennyiért használom a pass-t
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@Zollee: Én időközönként szoktam aktiválni / deaktiválni. Ha nincs frissen vásárolt steam játékom, vagy valami, amire éppen rá vagyok állva, akkor beregisztrálok és kipróbálok néhány címet, esetleg végig is tolok párat. Régen gyűjtöttem mindent digitálisan is, de manapság már sok cím esetén bőven elég ha egyszer végigjátszom.
0
0
0
0
Zollee avatar
@xCube: Így van én is ezt csinálom, aktiválom / deaktiválom, így majdnem mindíg ott a 300.-ft-os akció.

Legutóbb a Scorn játszottam végig, egy élmény volt.

Szerintem a pass remek lehetőség hogy kipróbálj olyan játékot, vagy végig is játsz ami megtetszik. Aztán ha olyan véglegesen megveszed vagy sem.

Nekem még a Tetrisz Effect a visszatérő játék.

Viszont arra is jó a pass hogy megnézd hogy futna egy -egy játék.
A plague Tale új részét is megnéztem.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Szép új világ küszöbén állunk 🙂Ès ez csak a kezdet.Szèpen lassan vezetik be az embereket a f@sz erdőbe.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Tényleg eljutunk oda lassan hogy már ami kb ingyen van az is legyen még "ingyenebb". Nem hiszem el hogy akinek van egy Xbox One/Series gépe, kitudja fizetni az internetet minden hónapban, és arra is van ideje hogy játsszon(gyerekeket most ne vegyük ide) az nem tud kifizetni havi 3000ft-ot hogy legyen 150 játéka...neeem, természetesen kell a 3 dolláros csomag, cserébe bámulhatod a Black & Decker fúrót meg az Old Spice-t mielött beizzítasz egy Cod meccset, hát baromi jó tényleg, cseppet sem rombolja az élményt, ahhh 😅 Azt hogy elég gyakori időközönként van a 300ft-os promoció is, sima game pass-re meg az Ultimate-re is azt már tényleg csak mellékesen jegyzem meg..

Teljesen felesleges kezdeményezés, itt csak arról van szó hogy még több szar reklámot tolhassanak az arcunkba.
1
0
0
0
💬 1
no avatar
@Unstoppable: Ha jól tudom nem videókat kell majd nézni előtte hanem a játékokon belül lesznek hirdető táblák stb ami azért elég élethű lenne szerintem és mindenképpen egy pozitív dolog
0
0
0
0
Edven avatar
Megharapom a nyelvem, de lassan eljutunk oda hogy a PC és konzoljátékok is átveszik az Android jól bevált 15-30 másodperces reklámjait mondjuk fast travelnél, story mission indításánál és/vagy fegyver újratöltésnél.
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@Edven: Ettől csak az a durvább, hogy több milliárdos cég akarja ezt, akiknek rogyásig van már della.
0
0
0
0
xCube avatar
@Edven: It még mindig egy havi előfizetésről (pontosabban annak egy filléresített verziójáról) van szó, amin keresztül egy rakás játékot játszhat az előfizető, és nem megvásárolt játékokról... .
1
0
0
0
tamas98765 avatar
@xCube: Igazából mikor megveszed is csak bérled szóval...😅
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció