Menu

Okostelefonokra is megjelenik a Valorant

Szerző: Pafry, 2021. június 04., hír

A Valorant a leginkább a League of Legendsről ismert Riot Games fejlesztőcsapatának első próbálkozása volt az FPS lövöldék terén, a játék pedig éppen a napokban ünnepelte az egyéves születésnapját. Az évforduló alkalmából a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy mobilokra is érkezik az azóta igen népszerűvé vált shooter, viszont nem lesz cross-platform támogatás a telefonok, valamint a számítógépek közt.

A játék az elmúlt egy év során eljutott addig, hogy nagyjából havi 14 millió játékossal büszkélkedhet, és csak az elmúlt 12 hónapban több mint félmilliárd meccset játszottak le benne. A csapat folyamatosan adagolta bele a kisebb-nagyobb tartalmakat, ezáltal fenn tudták tartani a játékosok érdeklődését a kompetitív lövöldében.

A mobilos verzióról Anna Donlon, a játék vezető producere úgy nyilatkozott a Polygonnak, hogy először nagyon szkeptikusak voltak ezzel a változattal kapcsolatban. Azt már az elején látták, hogy ugyanazt az élményt nem lehet átportolni érintőképernyőkre úgy, hogy az élvezetes is maradjon, tehát a játék egy módosított változata kerül majd a telefonjainkra. Szerinte a PC-s és a mobilos játékosoknak alapvetően mások az igényeik, a két csoportot pedig külön-külön szeretnék kezelni a jövőben, hogy mindkét fél megkapja a neki járó egyedi élményt. Azt még nem árulta el, hogy ez miben fog megnyilvánulni, ahogyan egyelőre megjelenési dátumot sem tudunk a mobilos verzióhoz társítani.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
Jammokus avatar
13 napja | 2021. 06. 04. 23:21:03
#
Kíváncsi leszek milyen lesz a telefonon a célzás
Rocky12 avatar
13 napja | 2021. 06. 05. 00:12:01
#
@Jammokus: Nekem régebben unaloműzőnek jó volt, de ha fps címről van szó én maradok a pc-nél, sőt nekem még kontrollerrel is sokkal élvezetesebb úgy de akinek így is bejön az biztos örül ennek a hírnek :D Azért kíváncsi vagyok mit fognak kihozni ebből.
Jammokus avatar
12 napja | 2021. 06. 05. 08:50:50
#
@Rocky12: Hát igen, ez egyértelmű hogy a lövöldözős játékok a PC-n a legjobbak mert egérrel a legkönnyebb célozni. (Battlefield,far cry, cs go, r6, cod, gta stb stb)


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb