Nyílt világú western játék készül a PUBG univerzumában

Szerző: Pafry | 2021. May 27. | hír | 4 hozzászólás

A PlayerIGN nevű szivárogtató Twitteren osztott meg érdekességeket a PUBG jogait birtokló anyavállalat, a Krafton jövőbeli terveiről, amelyet koreai nyelvről fordított le a nagyközönség számára. Ebből több részlet mellett kiderül, hogy készül egy vadnyugat tematikájú, nyílt világú lövölde, amely ráadásul a PUBG univerzumán belül fog játszódni.

A Bloter magazinnál olvashattunk először a hírről, már aki tud koreaiul, viszont sok részlet még innen sem derült ki a projektről. Annyi bizonyos, hogy a vadnyugaton fog játszódni, fegyvereink pedig csak és kizárólag a kornak, valamint a helyszínnek megfelelő cowboy-pisztolyok, puskák, shotgunok lesznek.

A Krafton megerősítette, a játék valóban kapcsolódni fog a PUBG-univerzumhoz, amely így már a harmadik bejelentett spin-off játéka a hatalmas népszerűségnek örvendő battle royale-nak. A cég weboldalán pedig már álláshirdetések is megjelentek, amelyekben fejlesztőket keresnek a készülő cím mellé.

A játék eredetileg a PUBG egyik játékmódjából indult ki, amikor is a játékosok egy vadnyugat tematikájú eventben vehettek részt, ahol csak pisztolyokkal és Win94-gyel lőhettek egymásra. Ez rengeteg ember tetszését elnyerte, a Krafton pedig úgy tűnik, úgy gondolta, megér mindez egy külön játékot.

PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
Megjelenés: 2017. December 21. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Engem a hírből a legjobban az lepett meg, hogy létezik "PUBG-univerzum"...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@csuz-li: Hát ha kitalálnának valami sztoriri alapú játékot, ami mondjuk arról szól hogy hogyan meg miként jött létre az aréna, meg hogy ez valami büntetés-e, és aki megnyeri szabadul, akkor azt mondom oké, van.
De így, a sima br módra rámondani hogy univerzum.....
0
0
0
0
no avatar
A PUBGézának leáldozott. 😊 Botokkal hoznak össze egy meccset.
0
0
0
0
no avatar
Inkább foglalkoznának a PC-s eredeti PUBG-vel és ne hagyják ennyire magára.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció