Nyílt béta verziót kapott a Magic: Legends

Szerző: Pafry | 2021. March 27. | hír | 4 hozzászólás

A Magic: The Gathering egy méltán népszerű, gyűjtögetős kártyajáték, amely népes rajongótáborral rendelkezik. Most pedig egy teljesen új megközelítésből láthatjuk a műfajt, ugyanis a Magic: Legendset egy Diablo-szerű hack 'n' slash játékmenettel fűszerezték meg, amely így egy egészen egyedi keveréket alkot a játékpiacon.

A játék fejlesztője, a Cryptic Studios eddig csak zárt béta során tesztelte a játékot, azonban állításuk szerint ennek során rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, és úgy látták, ideje mindenkit bevonni a bétafázisba. Így aztán innentől kezdve bárki számára szabadon kipróbálható a játék, melyet az Arc Games Launcherben, vagy az Epic Games Store-ban érhetünk el. A csapat producere, Stephen Ricossa elmondása szerint a fejlesztők rengeteg munkát fektettek abba az elmúlt évek során, hogy olyan címet tegyenek le az asztalra, ami semmi máshoz sem hasonlítható a jelenlegi játékkínálatból. Reméljük, ez végül sikerülni is fog nekik.

A Magic: Legends valamikor az idei év folyamán jelenik meg hivatalosan PC-re, Xbox One-ra, valamint PS4-re.

Magic: Legends
Magic: Legends
Magic: Legends
Megjelenés: 2021. March 23. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Cryptic Studios
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
retek77 avatar
Nem fognak tudni olyat csinálni ami ne lenne ismerős valahonnan (nekem eddig egy gyengébb diablonak tűnik).
A játék folyton letölt valami patchet játék közben ami rendkívül zavaró. Remélem szépen megoldják az optimizáció kérdést.
Viszont a kamera irányítás az szörnyű (kontrolleren).
Akadtak viccesebb bugok de lehet élvezni a játékot. Bár szerintem nagyot nem szabad tőle várni
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kipróbáltam, ráfér egy kis optimalizálás mert volt hogy 45 FPS- re bezuhant... amit nem várnék el...a játék maga: hát kb jó ha 40 percet játszottam vele az első bevezető pályát megcsináltam,ahogy átkerültem a másik erdős részre kicsit futkároztam és annyi volt, igazából az irányításon kívül semmi rosszat nem tudok róla mondani, olyan mint a többi ilyen játék, grafika nem követelné meg az ilyen nagy gépigényt... tehát valószínűleg ezen még bőven javítanak majd ( ha nem akkor ez a játék bukásához is vezethet) mert vannak ennél jobb ilyes fajta játékok jóval kissebb gépigénnyel.
0
0
0
0
Apor avatar
Diablo 3: Monster hunting DLC
0
0
0
0
💬 1
Twist avatar
@Apor: Powered by epic games store
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció