Menu
Nincs tervben Fallen Order témájú Battlefront 2 DLC
Szerző: xoki, 2019. november 24., hír

A 2017-es Battlefront 2 óta a Fallen Order az első új Star Wars cím, amely megjelent, ráadásul a széria ezúttal nem egy újabb multiplayer címmel bővült.

A játékban egy teljesen új történetet mesélnek el, és ennek köszönhetően kalandunk során rengeteg új karakterrel is találkozunk. Ebből kiindulva sokan azt gondolták, ezek az új karakterek vagy esetleg a játék területei a Battlefront 2-ben is felbukkannak majd mint DLC karakterek, de sajnos úgy tűnik, erre egy jó ideig biztosan nem fog sor kerülni.

A Star Wars Battlefront 2 a nehézkes indulás után most már rendesen kiforrta magát, és hamarosan új bolygókat és játékmódokat is kapunk, ráadásul a The Rise of Skywalker filmen alapuló tartalmak is várhatók. A Battlefront 2 ütemterve nem tartalmazott semmilyen utalást a Fallen Orderre, miközben mindkettő az EA játéka. Ezt követően a Star Wars közösségi menedzsere, Ben Walke elárulta, hogy nincs tervben ilyen tartalom, vagyis a közeljövőben biztosan nem kerül be a játékba sem Cal Kestis, sem pedig a Második Nővér mint irányítható karakterek.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
pcboy avatar
8 hónapja | 2019. 11. 25. 21:03:18
#
Fölösleges keverni a kettőt még ha star wars is! Meg ez a bf2 botrány...! inkább lehetne már oldalt választani mint a régi részekben hogy az adott pályán klón vagy droid legyél. Ezt valahogy elfelejtették pedig sokat dobna a játszhatóságán!
bf5-ben is elfelejtette a DICE! startkor derül ki hogy német vagy más vagy...pff
gigazte avatar
8 hónapja | 2019. 11. 24. 23:57:36
#
Pedig jöhetett volna lootbox tematikában... :(
LordSzalko avatar
8 hónapja | 2019. 11. 25. 00:00:53
#
@gigazte: Én is nagyon vártam :(


Lite versions: