Menu
Nier: Automata - rajongói patch javít a teljesítményen
Szerző: xoki, 2017. március 24., hír

A Nier: Automata PC verziója nem sikerült valami jól, sokan panaszkodnak különböző hibák miatt, de leggyakrabban teljesítménybeli gondokat tapasztalnak a játékosok.

Egy lelkes Steam felhasználónak köszönhetően a legtöbb probléma javítva lett. Az elkészült mod kijavítja a felbontással kapcsolatos problémákat, valamint az FPS gondokat is, amelyek még a legerősebb gépek esetében is jelen vannak. A javítást Kaldaien készítette és mindenki számára elérhető innen.

A Redditen található hozzászólások alapján a mod tényleg sokat javít a teljesítményen, ezért mindenképpen érdemes azt felrakni, ha a játék döcögősen fut.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
mikej95 avatar
1 éve | 2017. 03. 25. 14:34:09
#
phoenixfire: OFF Én szidom mindkettőt, csak erről kevesebbet cikkeznek. XD
Spoiler!

Mindkettő játék a kiadók lesz@rom hozzáállásának eredménye. Persze ha az ember lejjebb teszi a lécet mindkettő jómadár rögtön csúcs játék. Ne aggódj a Nier is megkapja a maga nyilvánosságát, ezt a játékot nem az újságírók hanem a net
kapta fel és az emberek hőbörögnek redditen
anélkül, hogy a Kotaku vagy bármely másik bérújság megírta volna hogy mit kell gondolni. Nem is értem, a Fallout 4 esetében simán lenyelték az emberek, hogy egy felvizezett RPG elemekkel tarkított elavult motoron futó nyílt világú akciójátékot kaptak RPG helyett és aki ezt felhozta maga volt a sátán. Persze ezt úgy is fel lehetne fogni, hogy tér vissza az emberek kritikai érzéke és nagyon érzékenyek, de akkor meg ott van a Wildlands ami hozta szokásos Ubisoft open world formulát, de az emberek többségének fel se tűnt nemhogy zavarta volna őket az amiért a Far Cry Primal-t vagy az AC Syndicate-t szidták.
gigazte avatar
1 éve | 2017. 03. 25. 11:53:53
#
Mert ugye az Andromédát a gyökér újságírók felkapták... Amúgy se valami nagy durranás ez a játék, és ahogy nézegettem a minijátékokat, mintha dedósoknak lettek volna kitalálva! Nem is értem, hogy egy ilyen játékot, miért is kell telerakni ilyen baromságokkal, bár így egy tipikus japán cucc lett! Ezés is a fő platform a PS4! Legtöbben szerintem a női karakter miatt játszanak csak vele.
blaxphoenix avatar
1 éve | 2017. 03. 25. 09:23:50
#
Jaaj de jó hogy erről senki sem beszél és az Andromedát szidják.
mikej95 avatar
1 éve | 2017. 03. 24. 22:40:40
#
Szánalmas. PC demo is csak azért nem volt, nehogy kiderüljön előre milyen szarul fut.
gigazte avatar
1 éve | 2017. 03. 24. 21:26:06
#
Ebből is látszik, hogy mennyit is törődtek a pc-s változattal! Ha akarták volna a fejlesztők, akkor kijavítják! Ez olyan mintha egy lerágott csontot dobtak volna egy kutyának...


Lite versions: