Nem válik teljesen játszhatatlanná az Assassin's Creed: Liberation HD

Szerző: xoki | 2022. July 12. | hír | 3 hozzászólás

A digitálisan megvásárolt játékoknak számtalan előnye van, de sajnos ezek a címek valójában sohasem kerülnek a felhasználó birtokába. Általában az adott áruházon vagy - ahogy jelen esetben is - a kiadón múlik, hogy meddig férhetünk hozzá egyes játékokhoz.

Korábban kiderült, hogy a Ubisoft több régebbi játék szerverét is leállítja, vagyis ezeknél minden online funkció elérhetetlenné válik. A Space Junkies esetében ez a teljes leállást jelenti, ellenben a legfrissebb pletykákkal, amelyek további két címet is megemlítettek.

A bejelentés óta a kiadó kérésére az Assassin's Creed: Liberation HD és a Silent Hunter 5 megvásárlásának lehetősége is eltűnt a Steamről. Emellett valószínűleg egy hiba miatt arra is felhívták a felhasználók figyelmét, hogy az említett játékokhoz 2022. szeptember 1-től már nem lehet hozzáférni, miközben a Splinter Cell Blacklist és a Prince of Persia: The Forgotten Sands esetében azt írták, a Deluxe Edition és a letölthető tartalmak válnak elérhetetlenné, de az alapjátékokat továbbra is megvásárolhatjuk.

Tehát ebből adódóan sokan azt hitték, az Assassin's Creed: Liberation HD és a Silent Hunter 5 játékokkal még azok sem játszhatnak majd, akik korábban megvásárolták azokat, de a GamesRadarnak adott válaszában a Ubisoft elmondta, hogy ez nem így van, csak az online szolgáltatások és a DLC-k szűnnek meg, vagyis a vásárlók továbbra is letölthetik és játszhatnak az adott címekkel. Nem sokkal később a Steames áruházi oldalakat is ehhez mérten frissítették.

Assassin's Creed: Liberation HD
Assassin's Creed: Liberation HD
Assassin's Creed: Liberation HD
Megjelenés: 2014. January 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Sofia
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Edven avatar
Játszani kéne már ezzel is és a Freedom Cry-jal is...
0
0
0
0
Xsite avatar
Nem válik azzá, mert alapból az.
0
0
0
0
💬 1
Larten avatar
@Xsite: Akartam is írni, hogy ezért az igénytelen hulladék játékért amúgy se lenne kár.
0
0
1
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció