Nem lesz olcsó a DLC-ket és egy új kiegészítőt tartalmazó Far Cry 6 GOTY Edition

Szerző: xoki | 2022. October 09. | hír | 25 hozzászólás

Múlt hónapban a Windows Áruház kiszivárogtatta a Far Cry 6 Game of the Year Edition létezését, amely tartalmazni fogja az összes eddigi DLC-t, illetve egy vadonatúj kiegészítőt is. Ezt most a Ubisoft is megerősítette, bár az árcédula valószínűleg sokaknál kiveri majd a biztosítékot.

A GOTY kiadások általában egy évvel az eredeti megjelenés után érkeznek, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy kedvezményes áron hozzájuthassanak az alapjátékhoz és a kiadott DLC-khez. Nos, a Far Cry 6 GOTY Editionre ennek csak a fele vonatkozik, ugyanis egy 120 eurós árcédulát tűztek rá.

Azok a játékosok, akik korábban megvásárolták a játékot, további 60 euróért tudnak GOTY verzióra frissíteni, ami egyáltalán nem tűnik egy csábító ajánlatnak, hiszen jóformán semmilyen engedményt nem adnak az extra tartalmakra.

A Lost Between Worlds címet viselő kiegészítőt egyébként a GOTY Edition bejelentésével erősítették még, de a Ubisoft egyelőre nem részletezte azt. Jelenleg csak annyit tudunk, hogy „hamarosan” érkezik.

Far Cry 6
Far Cry 6
Far Cry 6
Megjelenés: 2021. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
krisesz avatar
Nem meglepő, alapból rohadt drága minden a Ubifosnál....
1
0
0
0
Dmatyika avatar
Kalap szar a játék,ahogyan a cég is!!!!!!
0
2
3
0
Axel19 avatar
Megmondom őszintén, annyira nem volt nagy eresztés ez a FarCry 6, nagy meg izgi, csak épp elég gyatra pl elfoglalni nem lehet normálisan bizonyos pontokat...akkor nincsenek benne túl nagy állatvilág...elenyésző az egész.

Még mindig a Far Cry 3 és a Far Cry 4 a legjobb címek és szerintem amíg nem lesz Far Cry X (azaz Far Cry 10) így is lesz.
Sokat kell még fejlődjön a Ubisoft.
Az hogy egy termék árát így megtolom, ennek semmilyen hatása nem lesz a játékosokra nézve, nagyon szűk réteg fogja megvenni ennyi pénzért.

Lehet hogy ubisoftnál is magasak a rezsi árak? :D

Mondjuk személy szerint a saját véleményem az, hogy ez a 120 eurós ár, nem fog tartani sokáig max 1 hónap aztán lesz belőle 70 euro.

Viva la revolucio! :D:D (Éljen a forradalom - Őrangyalok: Bud Spencer, Philip Michael Thomas, Kabir Bedi, Renato Scarpa, Alfie Wise) :):)
1
0
0
0
💬 7
Belchior10 avatar
@Axel19: Az idei évük elég gyér volt, így valahol kompenzálni szeretnének.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Belchior10: Pedig csak rá kéne jönniük, hogy a minőség egyenlő a bevétellel, csak a Ubisoft esetében ez soha nem fog megtörténni.
0
0
0
0
xCube avatar
@kismadar: Eléggé erős húzószériáik vannak hatalmas bevételekkel, szóval valamit mégis csak jól csinálnak.
1
1
0
0
kismadar avatar
@xCube: Ez egyben a játékosokat is minősíti. 😁
1
1
0
0
no avatar
@kismadar: Sajnos attól még igaz. Már több mint egy évtized óta folyamatosan megy a hőbörgés az ilyen cégeknél hogy ezt úgy se veszi meg senki, vagy hogy gyerünk bojkottáljuk, majd ugyanúgy meglépik az elvárt eladásokat. Örök példa:
https://abload.de/img/boycott1sljzh.png

a minőség egyenlő a bevétellel
AAA játékoknál az a marketing, nem a minőség. A termék legyen épphogy működőképes meg teleszarva high-tech grafikával, aztán egy jó marketinggel úgy is el tudják adni mindenkinek.
0
1
0
0
Belchior10 avatar
@Han-Tyumi: Szerencsére nem mindenkinek.
0
0
0
0
xCube avatar
@Axel19: Ízlések és pofonok. Nekem a FC3 pár óra után valami eszméletlen önismétlővé és monotonná vált, képtelen lettem volna úgy végigtolni, hogy közben nem játszok valami mással is.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Azthittem nincs lentebb, tévedtem.Az alapjátékot alig bírtam eladni mert a kutyának se kelett. Erre most ittvan ez. Nemsemmi.
0
0
0
0
💬 2
Thespartan avatar
@santakigyo: Mivel egy pénzéhes g*cik, mint a legtöbbje lehet védelem alá sem fog kerülni a GOTY, vagy ha lesz is rajta sokáig nem fogják fizetni aztán pikk-pakk feltöri valaki. Eddig a sima FC6 fent van :D Ezeket a címeket legszívesebben csak letölteni kéne, amilyen pofátlanok, aztán TALÁN rájönnének, ha nagyon megcsappanna a bevétel, hogy ezt nem így kellene tálalni. Meg ez is = az utóbbi évek hulladék emberi viselkedéssel, hogy ha az egyik emel, emel a másik is, és így tovább, aztán egymásra meg globálisan erre hivatkozik mindegyik ezért lett ennyire megemelve az ára a hiperszuper alkotásuknak. Jellemző.
1
1
0
0
santakigyo avatar
@Thespartan: Én úgy tudom nem lett annyira sikeres ez a része. Majd a számok beszélnek.
0
0
0
0
retek77 avatar
Még jó hogy teljesen megéri mivel AAA kategóriás game........................Kíváncsi vagyok hogy tudják e hogy a lókukinak is ám vége!!!
0
0
0
0
kismadar avatar
Mindig tud lejjebb süllyedni a Ubisoft. 😀 GOTY a nagy fenéket! Régen azok a játékok kapták ezt a kiadást, amik tényleg nyertek év játéka díjat, és azok is általában csak az alapjáték árán kerültek forgalomba...
4
0
0
0
Torba10 avatar
És aki Gold edition-t vette meg? :D
0
0
0
0
💬 5
Xsite avatar
@Torba10: Sokszor még az Ultimate Edition sem tartalmazta az összes DLC-t. De hát ilyen ez az Uborka szaft.
0
0
0
0
Torba10 avatar
@Xsite: A Gold mindig szokta.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Torba10: Azok az idok mar elmultak. Most minimum Platinum, vagy Diamond kell hozza. Aztan lesz meg ebbol Titanium Edition is 1x...
0
0
0
0
WeKing avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Szóljatok ha lesz adamantium meg vibránium!
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@WeKing: Lesz az is szerintem, nem kell aggodnunk! XD :P
0
1
0
0
mortou4 avatar
Csak 50000Ft?

Négyet kérek! Gondolok a családra is. 🤑
1
0
0
0
💬 1
kovb677 avatar
@mortou4: Hát még ha 70.000 lenne akkor vennék belőle 100 darabot is...
Spoiler!
ja nem
0
0
0
0
cabus26 avatar
Mire fel kérnek ezek a mocskok ennyi pénzt érte?
4
1
0
0
💬 1
Payphoner avatar
@cabus26: Hát azt énsem értem, undorító banda :D De basszus nem olyan hogy "jajj nekem van pénzem nem érdekel kosárba bele". Ezt a világon senki nem fogja megvenni. 50 ezret kérnek egy 1 éves játékért. Régen ezek a GOTY editionok nagyon max egy árban voltak az alap játékkal megjelenéskor de inkább attol is olcsóbb volt valamivel. Mondjuk nem tudom mit csodálkozunk. Tegnap este volt egy nem nevezem nevén de elég nagy bevásároló központban és láttam hogy a KFC-ben már +pénz az elvitel, minden drágább lett és e mellett kisebbek az adatok. Valamint mostmár ebben a plazaban is fizetős a WC. Megvagytok ti huzatva? Minden elszállt. Lassan mi átlag emberek éhen halunk. Akinek meg mindig is jutott annak ezután is fog
4
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció