Nem készül többé nagy frissítés a Red Dead Online-hoz

Szerző: xoki | 2022. July 12. | hír | 8 hozzászólás

A Rockstar Games sohasem támogatta igazán a Red Dead Online-t, miközben egyértelműen látszott, hogy mindig is a GTA Online-t helyezték előtérbe. Most a stúdió pontosan ezt erősítette meg legfrissebb blogbejegyzésében, ugyanis beverték az utolsó szöget is a Red Dead Online koporsójába.

A Rockstar hivatalos közleménye szerint az elmúlt néhány évben egyre több erőforrást irányítottak át a Grand Theft Auto 6-hoz, és emiatt sajnos nem tudnak annyit foglalkozni régebbi játékaik online részével. A GTA Online továbbra is rendkívül népszerű, így a rajongóknak nem kell a friss tartalom hiányától tartaniuk, de a Red Dead Online játékosai sajnos lemondhatnak a nagy frissítésekről. Idén már biztosan nem érkezik komolyabb tartalom, ehelyett apróbb játékbeli eseményekre számíthatnak a rajongók.

A Red Dead Online igazából már a kezdetektől fogva erre a sorsra volt utalva. Sohasem tudta megközelíteni a GTA Online népszerűségét, illetve bevétel szempontjából is sokkal rosszabbul teljesített.

Red Dead Online
Red Dead Online
Red Dead Online
Megjelenés: 2020. December 01. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nagy kár,Mág a singlet-se vittem ki pedig meg van 2 éve :D :D inkább kolbászoltam minden felé :D
0
0
0
0
kovb677 avatar
Hát ezen nem csodálkozom. Nem volt valami népszerű ez a játék annak ellenére hogy sokat eladtak belőle.

GTA 6-ra leszek kíváncsi.
0
3
0
0
💬 5
kismadar avatar
@kovb677: Akkor az a sok ember minek vette meg dísznek? 😆 Igenis népszerű volt a konzolos megjelenésekor, és a későbbi pc-s rossz rajt ellenére is! A multiplayerben is bőven volt potenciál, csak hát a Rockstar inkább a GTA Online-t fejte helyette, pedig a vadnyugat bőven többet tartogat magában... Látszik is, hogy a singleplayer rész a mai napig 20-30k egyidejűleg játszó játékosbázist fed le! Szóval a fejlesztők csak magukra vessen.
2
0
0
0
kovb677 avatar
@kismadar: ez a rockstar döntése . gta 5 online tényleg hiresebb mint a rdr2 online sokkal többen is játszanak rajta, gondolom a rockstar inkább abba a játékba fektet több pénzt amiből többet tejelhet
1
2
0
0
kismadar avatar
@kovb677: Mivel már a startnál leszarta a Rockstar a Red Dead Online-t... Így nem nehéz a háttérbe szorulni! 😆 Utálom is azóta őket, mert sokkal többet érdemelt volna ez az alap, mint a repülőautós pénznyelős szutykuk... Nem mellesleg eredeti szövegjük alapján azért nem jönnek singleplayer sztori kiegészítők a RDR2-be, mert a multival foglalkoznak, már akkor jó nagy kamuk voltak!
1
0
0
0
csibeszke37 avatar
@kismadar: Látom Te is csak az orrodig látsz el! Az, hogy valamiból mennyit adnak el mondjuk a megjelenés napján vagy utána még nem jelent semmit. A legtöbb ember aki megvesz egy jétékot csak is a marketing miatt veszi meg mert ugye manapság nagyon ritka a demo. Ebből következik, hogy nem mindenkinek tetszik is amit megvesz.
Én csak is a God of War miatt vettem annó PS4-et, de nagyon megbántam!
0
1
1
0
kismadar avatar
@csibeszke37: Mai napig népszerű(átlagosan 20k játékos egyidőben) steamen a singleplayer, és emellett a jelenlegi konzolos adatokról semmit nem tudunk, szóval még mindig nem tudom miről beszéltek. 😆 Mégis mekkora játékosbázist vársz egy több éves játéktól?

Én csak is a God of War miatt vettem annó PS4-et, de nagyon megbántam!


Ettől függetlenül az is népszerű, szóval az ilyeneknél ne magadból indulj már ki. 😅
0
0
0
0
xheynor avatar
eléggé szomorú, hogy ennyire leszarják a Red Dead Online-t... 2018 október óta 44 millió db példány került eladásra Májusig, ami szerintem egyáltalán nem rossz... nyilván a GTA V sokkal többet ami 165 millió db példány, na de a GTA V 2013-as játék a RDR 2 meg 2018.. na és ha nem is kap elegendő figyelmet és frissítést a RDO akkor nem is lesz népszerűbb.. ami sajnálatosan alaphiányosságoktól szenved... nincsenek ingatlanok, rendes heist küldetések, nem lehet kirabolni semmit sem, (csak sztori küldetések útján) de még személyszállító vonat sincsen, csak teher.. egy idő után semmire sem lehet költeni, hanem csak gyűjtöd a pénzt és az aranyat! pedig rengeteg benne a potenciál, mivel a bejárható terület szó szerint csak kong az ürességtől!

szvsz úgy lenne korrekt, hogy ha a GTA Online támogatását fordítanák végre a Red Dead Online-ra, amúgy is készítik már a GTA 6-t amivel egyáltalán nincsen semmi gond, de ha már kiadták egy különálló verzióként is a Red Dead Online-t akkor azért több figyelmet érdemelne.. de hát nehéz leszakadni a fejőstehénről.
0
0
4
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció