Nem készül FIFA 21 demó

Szerző: xoki | 2020. September 22. | hír | 39 hozzászólás

Az EA Sports bejelentette, hogy nem készítenek ingyenes FIFA 21 demót annak érdekében, hogy a fejlesztőcsapat a lehető legjobb játékot tudja összerakni a megjelenésre.

Szerencsére a hivatalos megjelenés előtt az EA Play előfizetői továbbra is lehetőséget kapnak a játék kipróbálására, de a szokásos ingyenes próbalehetőséget ezúttal nem biztosítják. A hivatalos tweetben csak annyit írtak, hogy a teljes fejlesztőcsapat arra fog törekedni, hogy egy teljes, és a lehető legjobb élményt nyújtsa a játék mindkét konzolgeneráción. A játék PC-s portja egyébként nem a következő generációs verzión alapul majd.

A FIFA 21 október 9-én válik majd elérhetővé.

FIFA 21
FIFA 21
FIFA 21
Megjelenés: 2020. October 09. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: EA Canada
Hozzászólások: 38
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
carl18x avatar
Fifa 07 volt amit régen nagyon imádtam! 😃 Magyar szinkron, Remek zenékkel. Azóta talán a Grafika stb változott, de valahogy sose éreztem inspirációt hogy az újakba belekezdjek. Talán a magyar nyelv hiánya is sokat ront magán az élményen, na meg a felirat se ártana. Kár hogy nálunk is teljes árba kerül a játék, de forditásra senki se akar költeni.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Biztos vagyok benne, hogy eme játék megjelenése előtti rossz általános vélemények
nem a mi hibánk, hanem az EA Sports-é.
Csak aztán nehogy még jobban hanyatlásnak induljon, mint páran ezt megtették előtte már...
0
0
0
0
💬 1
Torba10 avatar
Egyáltalán miért készül... Miért nem lehet 2-3 évente kiadni egyet és mindig az aktuálisat felfrissíteni..Mint most a PES-t..
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@Torba10: Pénz. Miért adjanak ki egy szezon frissítést töredék áron? Amikor a dátum meg borítókép módosításával eladható teljes áron és basszus van is rá kereslet.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Egyszerű, kiadják a Fifa 20 demóját (persze átírva a 20-as számokat 21-re) és kész is...
0
0
0
0
wolf0914 avatar
a legjobb az lenne ha FIFA 21 se készülne
0
0
0
0
💬 12
Ayistion avatar
@wolf0914: Miért is?😀
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Ayistion: Mert rablás. Bőven elég lenne a csapatfrissítés, 10-20 dolcsiért. Évről-évre egy squad+controls update az egész. Mintha minden patch-nél meg kellene venned egy játékot teljes áron... Érdemi fejlődés 4-5 évente van. Én is sajnálom, hogy ezt megtudja ma tenni egy kiadó.
0
0
0
0
no avatar
@kolbaszkarika: Senkinek nem kötelező kiadni rá egy forintot sem. Elég akkor. 4-5 évente megvenni és akkor nem fogod magad átverve érezve. Még meg sem jelent, már mindenki tudja, hogy milyen lesz. Előbb talán játszani kéne vele, mint előre annyira okosnak lenni. A felvezető és előzetesek alapján elég sok újdonság lesz benne, pl. a karrier módot is igyekeztek nagyban átalakítani. Személy szerint minden évben megveszem, főként az online rész miatt, ugyanis az csak eredetiben játszható, mivel más játékra nem adok pénzt, legalább is nagy összeget nem, így évente ez a 14-15 ezer Ft belefér, mert egész évben leköt az aktuális rész. Ott van egyébként a Fut része, ami szinte egy külön játék, abba is mélyen bele lehet mászni, azt is fejlesztik időről-időre, igaz annyira nem merültem még bele, de idén tervezem jobban megismerni. Várom a megjelenést, szerintem jó lesz.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kolbaszkarika: Ha sajnálod rá a pénzt, akkor vedd meg 4-5 évente, nem kell megvenned mindig az újat, de akkor ne ba**tassátok azt a játékosbázist, aki igen is szereti a fifát, és megveszi évről-évre. Én például még egyszer sem éreztem azt, hogy meg lettem volna rabolva, pedig az aktuális részt szoktam megvenni. Méghozzá azért nem, mert kapok egy játékot nevezzük 15.000 forintért, amibe bele tudok pakolni a következő részig legalább 300 órát, úgy hogy szeretem, és várom a következő részt. Én csak a fifa19 és a fifa20 között véltem felfedezni újdonságokat, de ugye ehhez játszani is kell a játékkal. Közben meg más kiad szintén 15.000 forintot egy pókember játékra, amiben van 10 óra játékidő, aztán jónapok kívánok, vidd ki újra a storyt még 60x. Az nem rablás? B***tassuk akkor a ps fanboyokat is. De még csak 2020 van, azt se lehet mondani hogy a fifa aktuális részét megveszi mindenki, mert ugye a kalózöböl olcsóbb, és az jár neki. Ez után nem tudom miért csodálkozunk, ha kb minden játék inkább az online részt próbálja gyúrni.

Viszont fifában nem tudom milyen fejlesztést szeretnétek. Repüljenek a stadionok vagy mi? Ez egy sport játék, megírt szabályokkal. Túl sok mindent nem tudsz kezdeni ezzel...
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Ayistion: Senki nem a játékosbázist cseszteti. A kiadót, ami megeteti azt a bázist
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kolbaszkarika: Még most sem érzem úgy, hogy meg lennék etetve. Esetleg Maga tagja ennek a bázisnak, és úgy érzi hogy meg lenne etetve?
0
0
0
0
susguy avatar
@kolbaszkarika: Bár nem akarom sem az árat sem a játékot védeni, eddig én is így álltam hozzá, de most ezt olvasva eszembe jutott egy dolog amitől félig jogos lehet az évenkénti árcédula: licenszelés. A legtöbb híres focista (és egyéb sportolók akikből az EA játékot csinál) annyira degeneráltan sok pénzt keresnek havonta amiből egy afrikai bennszülött család nem hogy jól lakik, de finanszírozza az egész kontinens áköltöztetését egy másik bolyóra amit előre terraformálnak a számukra, majd ott termelik meg maguknak az ételt. Garantált hogy a manager-ek, felső vezetés és egyéb részvényesek szarrá tejelik ezeket a címeket is, amik mellett valahogy bevételt is kell generálni ezekből a címekből.

Persze ettől egy fokkal nem lesz jobb a játék minősége, és az EA ugyanúgy maga is próbálkozni fog a saját hülyeségeivel, de lehet más formában nem is tudnának létezni, és Pistikének lehet megéri hogy Ronaldinnyóval rúghatja a bőrt minden nap.

Aztán lehet hogy orbitális hülyeséget mondok, soha nem érdekelt a sport és 3 percnyi utána keresgélés után úgy döntöttem hogy negyed 12-kor nekem erre nincs energiám 😆
0
0
0
0
Ayistion avatar
@susguy: Nem értem miért van mindenki megrökönyödve ennél az évenkénti árcédulánál. Minden évben fejlesztik a játékot, frissítik, és kap új tartalmat, mégis mindenki aki nem ért hozzá, életében nem játszott még fifával, jön mint az a bizonyos rövid kezű t-rex, és elkezdi verni a billentyűzetet, hogy csak újra van skinezve. Érdekes hogy a Forma-1 játékoknál nincsenek ilyen anyázó kommentek, vagy bármely másik sport játéknál. Pedig annyi mindent az f1-ben sem tudnak fejleszteni... Upgradelik az istálókat, grafika meg az irányítás. Fifában ugyan ez meg van...

Ha sajnál valaki egy játékra tizenpárezer forintot, ami licenszelt játék, és beírja hogy jajj ez a szar ugyan az mint az előző, leszedem nkorról, az szerintem nem gondolt még bele abba, hogy a fejlesztő brogádot meg mindent ki kell fizetni, és a játék árak már nem tudom hány éve stagnáltak ugyan azon az áron, miközben a fejlesztési árak meg bőven megnőttek...
0
0
0
0
susguy avatar
@Ayistion: Nem kell évi 20k-t kidobnom ahhoz hogy véleményem legyen.
A foci a nagyobb sport, azt nyomják jobban az ember arcába, azt látják többen, arra reagálnak a népek. Megnyugtatlak hogy pont annyira érdekel mint a foci.

Nem anyázott senki (egyedül te próbálsz sértegetni), nem kell ennyire személyes sértésnek venni azt, hogy másoknak nem tetszik az a játék, ami neked igen. Ne tegyél szavakat a mások szájába.

aki nem ért hozzá, életében nem játszott még fifával
Senki nem írt ilyet.

beírja hogy jajj ez a szar ugyan az mint az előző, leszedem nkorról
Senki nem írt ilyet.

Viszont fifában nem tudom milyen fejlesztést szeretnétek. Repüljenek a stadionok vagy mi?
Mi értelme van direkt félreérteni mindent? Azt írta hogy "Bőven elég lenne a csapatfrissítés, 10-20 dolcsiért." Nem több fejlesztés kell ezért az árért, ezt a bolhafingnyi változtatást kéne olcsóbban adni, és jogos lenne az árcédula. Nincs annyi változtatás két rész között amennyi megindokolná az árat. Még a pókemberes példád se működik, mert hiába 10 óra, ha több munka volt benne mint egy új részként eladott fizetős patchben.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@susguy: Egyáltalán nem veszem személyes sértésnek hogy valakinek nem tetszik a fifa. Én nekem sem tetszik a cyberpunk, aztán még csak meg sem jelent. De van róla egy konkrét kialakított véleményem, és nem azt irosgatom minden fórumra hogy ez egy szar. Nem sért, hanem inkább dühítő az, amikor olyan hülyeségeket tud írni egy-pár felhasználó hogy a hajam kihullik, amíg a végére érek. F1-et sem lehúzni akartam mielőtt még valaki abba száll bele, nincs vele semmi bajom, remek játék.

Amiket kiemeltél, abba viszont én simán bele állok. Senki nem írt ilyetre, csak annyit tudnék mondani hogy a fifás adatlapokat érdemes olvasgatni néha, hogy milyen kommentek vannak.

Elfogadom hogy több munka van benne, mármint a pókemberben, de hiába a munka időtartama ha úgyis csak egy 10 órás játék, és az is marad.

Sértegetni egyébként csak azt lehet, aki magára veszi azt, amit ír valaki.
0
0
0
0
susguy avatar
@Ayistion:
Senki nem írt ilyetre, csak annyit tudnék mondani hogy a fifás adatlapokat érdemes olvasgatni néha, hogy milyen kommentek vannak.
És? Mi nem írtunk ilyet, ellenünk hoztad fel. Nem értek azzal egyet aki ilyet ír, de nincs is semmi közöm hozzá. Azt mondod abba állsz bele amit írtam, de olyan pontokat próbálsz kontrázni amiket mások állítottak, nem én.

Sértegetni egyébként csak azt lehet, aki magára veszi azt, amit ír valaki.
Ezért írtam hogy csak próbálkozol. Mindenesetre vicces hogy te dobálozól anyázos példákkal, de egyedül te próbálsz személyeskedni.

Ez egyértelműen nem vezet ez sehova, mivel olyanokba kötsz bele amit nem írtam, felesleges folytatni.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Ayistion: " mindenki aki nem ért hozzá, életében nem játszott még fifával"

https://kepkuldes.com/image/bXlKdV
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
DDarkness avatar
Ez jó hír, ez azt jelenti, hogy az éven nem fogok perifériát összetörni 😃
0
0
0
0
odinx avatar
Lehet ebben már sikerül nekik kijavítani, hogy a játékosnak megváltozik magától a posztja.😆
0
0
0
0
💬 7
LightLeach avatar
@odinx: Arra gondolsz amikor basicról váltasz defense-re meg attack-ra? az nagyon idegesítő igen, és azt bírom, hogy egyszer beállítom jól, 2 meccsre nem cseszi össze a posztokat, a 3. meccsen már össze vissza rakosgatja a játékosokat és a csatárból védekező középpályás lesz.... 😃
0
0
0
0
odinx avatar
@LightLeach: Én játékos karriert szoktam játszani, eligazoltam a Tottenham Hotspur-be. Erre mit csinál a játék? Csatár posztról berak bal oldalra középpályára. Most már lassan a 3. kölcsönszerződésemet töltöm, mert mindig megy le az értékelésem meccs közben.😆

Szerencsére a Holland válogatottnál mindig csatár poszton játszok.😃

Ha nincs karrierben szerződés lejárat, akkor kénytelen leszek mindig kölcsönszerződést kötni valakivel. Most Real Sociedad-nál vagyok. Másodszor fogok Európa Ligát nyerni.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@odinx: Hát, én játékos karriert még sosem játszottam szerintem, de hihetetlen mennyi hülye hibát hagynak benne évről-évre
0
0
0
0
Payphoner avatar
@odinx: áhh úgy utálom... Vagy amikor 2 játékost cserélek be, és simán megcseréli a csere játékos helyét egy másik fent maradó játékossal. Szóval fhuuu hihetetlen ami néha a fifában van. Ezek a legalább dolgok. Becserélek egy játékos és maradjon már ott.
0
0
0
0
odinx avatar
@Payphoner: Igen, írtam is már a supportnak, de semmi változás. Már legalább 3-szor kezdtem újra a karrier módot. Külföldi fórumon azt írják, hogy ezekkel annyira nem foglalkoznak, mert nem sok pénz jön be belőle nekik. Bezzeg, ha a FUT-nál lenne gond, már régen javítva lenne.😆
0
0
0
0
Payphoner avatar
@odinx: Akkor mondok egy durvát, én csak online játszok 😃 És ezek nekem mind FUT-ban vannak
0
0
0
0
odinx avatar
@Payphoner: Hát sajnálom, remélem azt azért sikerül nekik valamikor javítani.😀
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Na ez az a játék amihez tényleg felesleges. Semmilyen meglepetés nem érhet 😃
0
0
0
0
💬 5
wgeorge85 avatar
@Legendrush27: Ha pálcika emberes 2D-s kiadás jönne, az már meglepetés lenne. 😂
0
0
0
0
LightLeach avatar
@wgeorge85: Jó az a Stickman Soccer, telón el lehet lenni vele 😂😂
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@wgeorge85: Nem kizárt ,hogy vissza fejlődés lesz. Borító szintjén már sikerult elérni.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Legendrush27: Rossz optimalizáció vagy can it run fifa mód még bele kerülhet. 😆
0
0
0
0
Maros avatar
@Legendrush27: Ez így igaz! 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Nem is kell demo. Tudjuk milyen lesz. Pont, mint az előző tíz.
0
0
0
0
💬 1
tamas98765 avatar
@Memento Mori: hát kb😂 De lehet még bugosabb😆
0
0
0
0
gigazte avatar
A paintes borító után már demóra se futja tőlük? 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció