Nem aratott osztatlan sikert a Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Szerző: Pafry | 2021. June 24. | hír | 3 hozzászólás

A D&D: Dark Alliance egy ambiciózus projektnek tűnt az előzetesei alapján, június 22-én pedig végül meg is jelent a népszerű fantasy franchise-on belül játszódó akció-szerepjáték. Sajnos azonban úgy tűnik, nem igazán lopta be magát a kritikusok szívébe, akik vegyes értékelésekkel bombázták a megjelenését követően.

A játék a Metacritic oldalán jelenleg 58 ponton áll 24 kritika alapján, ami nagy jóindulattal sem nevezhető nagyszerűnek, inkább a középszer alsó részén foglalta el helyét egyelőre. A pozitívabb vélemények ugyan dicsérték a játék co-op részeit, és az ellenség darálása okozta gondtalan kikapcsolódást, ám ez úgy tűnik, ez nem feltétlenül elég az üdvösséghez. A negatív kritikák szerint a kampány sajnos elég unalmas és kiszámítható lett, egyedül nem nagyon érdemes belevágnunk a kalandba, csak ha akad mellénk legalább egy társunk, akivel megoszthatjuk az élményt.

A harcrendszer is kapott hideget-meleget, többek szerint repetitív, és semmiféle ötletességet nem véltek benne felfedezni, egyszerűen csak hozza a kötelező „ütlek-borulsz” mechanikát. Kritikája megfogalmazásában talán a PC Gamer munkatársa volt a leginkább engedékeny hangulatában, ő kifejezetten élvezte a játékot, és ugyan nincsenek benne éppenséggel túltolva az RPG-elemek, ám szerinte így is egy szórakoztató darab lett. Így hát a Dark Alliance esetében is eléggé megosztó lett az összkép, csakúgy, mint az egy hónapja megjelent Biomutant esetében is.

Ti kipróbáljátok a játékot?

Dungeons & Dragons: Dark Alliance
Dungeons & Dragons: Dark Alliance
Dungeons & Dragons: Dark Alliance
Megjelenés: 2021. June 22. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Tuque Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
retek77 avatar
CO-OP ide vagy oda ez a játék piszok unalmas...........
0
0
0
0
no avatar
30 perc elég volt belőle .
0
0
0
0
cabus26 avatar
Egy két generációval ezelőtti jobb esetben közepes játék akkori szemmel.
Az,hogy a mai elvárásoknak mennyire felel meg,az egy másik kérdés.
1000 Ft-ért semmi szavam nem lenne,de v 30€ annyiért pofátlanság netovábbja.
Meg is lepődtem,hogy egy ilyen produktummal előmernek állni.
Lehet coop-ban egy fokkal jobb,de egyedül halál rossz.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció