Néhány helyen már kapható az átdolgozott, könnyebb PS5 modell

Szerző: xoki | 2021. August 25. | hír | 3 hozzászólás

Múlt hónapban felbukkant néhány információ a PlayStation 5 átdolgozott változatáról, melynél a dizájnon történt apróbb változtatások mellett könnyebb alapanyagot használnak majd. Most pedig néhány helyen már elérhetővé is vált a konzol új verziója, amelynél igazából csak az alapállvány felállítását könnyítették meg egy kicsit.

A Press Start jelentése szerint a konzol új verziója mostantól elérhető Ausztrália területein, melynek súlya 300 grammal kevesebb, illetve a Sony kicserélte az állvány csavarjait, hogy csavarhúzó nélkül is összeszerelhető legyen. A típusszáma pedig CFI-1102A lett a korábbi CFI-1000 helyett, így könnyebben felismerhető, hogy pontosan melyik modellel van dolgunk.

Összességében tehát a vártnál sajnos jóval kevesebb változtatás történt, de a közeljövőben - ahogy a PS4 esetében is - befuthat még egy PS5 Pro modell is, amely már teljesítményben is eltér majd a korábbitól.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
2
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
Így van... vicc ez a generáció mind pc de pláne konzol téren... :D ilyet még nem *** mint ami most folyik a gamer világban :D
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Ez a hír az előbb még nem volt elérhető XD
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció