Négy, fejlesztés alatt álló játékát is elkaszálta a Ubisoft

Szerző: xoki | 2022. July 24. | hír | 6 hozzászólás

A Ubisoft elárulta, hogy négy, fejlesztés alatt álló játékuk is a kukában végezte, melyek között ott lapul a Ghost Recon Frontline és a Splinter Cell VR is.

A projektek elkaszálása mögött álló döntés természetesen az anyagiakhoz köthető, mivel a Ubisoft állítása szerint a következő pénzügyi évben így sokkal nagyobb figyelmet tudnak majd fordítani a népszerűbb címeikre. A döntés értelmében elbúcsúzhatunk a Splinter Cell VR-tól, a Ghost Recon Frontline-tól, illetve két olyan játéktól is, amelyeket még be sem jelentettek.

A Ghost Recon Frontline 2021-ben, egy ingyenes battle royale címként mutatkozott be, de a játék rendkívül negatív fogadtatásban részesült. A tervezett bétatesztet a rajt előtt egy nappal eltörölték, és a játék Twitter-fiókján azóta nem is tettek közzé semmit sem. A Splinter Cell VR ezzel szemben egy nagyon kis réteget célzott meg, így valójában nem meglepő, hogy lemondanak róla, főleg, ha figyelembe vesszük azok számát, akik rendelkeznek valamilyen VR eszközzel. 2020-ban a Steames felhasználók 1,7%-a birtokolt VR headsetet, míg két évvel később ez a szám csak 1,87%-ra ugrott fel.

Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zoli73 avatar
Pedig egy jó kis lopakodós Vr játék jó lett volna!
0
1
0
0
santakigyo avatar
Jöjjön a következő AC játék meg mellé egy FC és veregethetik egymás vállát....is
0
0
0
0
💬 1
Patrikkk avatar
@santakigyo: A Watch Dogs-ot kihagytad.😃
0
0
0
0
cabus26 avatar
Alaposan össze kell szedniük magukat,mert ez már lassan city interactive szint.
0
0
0
0
no avatar
VR szemüveg még luxus cikk az hogy kezdik feléleszteni normális címekkel az édes kevés még sajnos. Majd 5 év múlva talán.
0
0
0
0
cabus26 avatar
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
0
3
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció