Ne temessük még a Dead Island 2-t!

Szerző: xoki | 2019. May 26. | hír | 19 hozzászólás

A Dead Island 2-t még a jelenlegi konzolgeneráció rajtjának idején jelentették be, viszont azóta sem jelent meg. Néha ugyan lehetett hallani róla ezt-azt, de ilyen hosszú várakozás után sokan már temetni kezdték a játékot és elkönyvelték, hogy már sohasem fog megjelenni.

A legújabb információk viszont arról árulkodnak, hogy a Dead Island 2 még mindig úton van, és akár hamarosan meg is jelenhet. A THQ Nordic legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy közel 80 játékon dolgoznak, amelyek nagy része még 2020 márciusa előtt meg is jelenik. A prezentáció alatt a cég vezérigazgatója, Lars Wingefors megnyugtatott mindenkit, hogy még mindig dolgoznak a Dead Island 2-n, és hamarosan új információkat is kapunk.

Az első játék 2011-ben jelent meg, amelynek sajnos nem sikerült teljesítenie a játékosok elvárásait. Ettől függetlenül nem volt rossz játék, és 2014-ben a készítők úgy döntöttek, bejelentik a folytatást, amelynek trailere még mindig az egyik legjobbak közé tartozik. Sajnos azóta nem sokat hallottunk róla, de az idei E3-on remélhetőleg ismét jelen lesz a játék, és végre egy konkrét megjelenési dátumot is kapunk majd.

Dead Island 2
Dead Island 2
Dead Island 2
Megjelenés: 2023. April 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Dambuster Studios
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dorci avatar
A trailer tényleg p*csa jó, már el is felejtettem. De a játék nem érdekel, a Dying Light 2-t várom 😊
0
0
0
0
💬 8
ToMiHuN95 avatar
@Dorci: A zene az jó! Nekem az első rész trailere is nagyon tetszett! Igazi dráma. Sajnos vagy nem, de ebből semmi nem volt benne az első részben. Viszont legalább a techland első normális játéka lett.
Nagyon fekszik nekik ez a zombis téma, jó hogy nem ragadtak le a western hülyeségeknél, mert még mindig egy City Interaktív szintű cég lenne csak. 😂
0
0
0
0
santakigyo avatar
@ToMiHuN95: Az a baj ezekkel a bemutatókkal, hogy a tényleges játékkal köszönő viszonyban sincsenek. Az első rész is egy unalmas zombicsapkodás lett. Semmi hangulata nem volt. A Dying Light legalább adott valami zombik pusztította világérzetet.
A legtöbb zombissal ez agond.... nincs meg a hangulata. Ez jellemző szinte mindre, a világ több velük csak.
0
0
0
0
Spazzz avatar
@santakigyo: A bemutatokrol alkotott velemenyed jogos,en is sokszor lattam olyan,hogy a trailer az valami isteni volt aztan a jatek meg olyan,hogy rogvest a hype ugy eltunt,mint a penz amit az orszag fejlodesre kellett volna kolteni,telefonos jatekokrol ne is beszeljunk ugyebar.
Maga a zombis jatek altalaban a coop reszre hajol ahogy en vettem eszre de ez nem is baj szerintem l4d1-2 dead island,dying light,killing floor soloban is elvezheto de baratokkal az igazi.Tobbszor is kivittem az emlitett jatekokat mint egyedul mint baratokkal,teny,hogy mikor mar 3x all neki az ember mar huzza a szajat,monoton meg mindn,de mi nem?
A zombi henteles meg az alapja a dolognak nem?
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Spazzz: Számomra pont az a baj, hogy a hentelésre fókuszállnak mindig, pedig pont nem erről kellene szólnia. Amikor elkezded játszani érezd azt, hogy esélyed sincs, stb taktikaznod keljen, hogy túléld. Pl a Last of Us az tökéletes példája a jó zombis játéknak.
Persze az sebaj ha kiadnak néha egy hentelőset, mert van aki azt szereti. Számomra lélektelen az agyatlan lövölde. De kinek mi.
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
@santakigyo: Igazad van!
Nekem úgy istenigazán a 7Days to Die tetszett zombis játékokból. Ismered?
0
0
0
0
santakigyo avatar
@ToMiHuN95: Nem igazán, majd rákeresek
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
@santakigyo: Ha nagyon egyszerű akarok lenni olyan mint a minecraft, csak felnőtteknek.
Kezdesz egy szál facba és mindent magadnak kell csinálni. Először fűből ruhát, kőből baltát ilyesmi. Mint egy ősember! 😃
Vadászni kell kaját kőnyíl vesszővel.
Aztán ahogy szépen lassan fejlődsz majd tudsz csinálni vas eszközöket, puskaport->puskát, kis motort mindent gyakorlatilag.
Plusz amiket találsz az út széli kocsikban, házakban. Rengeteget kell lootolni. Enned és innod is! Figyelni kell, hogy romlot kaját, húst ne egyél, mert megbetegszel, ha eltörik a lábad nem gyógyul meg rögtön! Sinbe kell tenned.
Csak annyi van pluszban, hogy posztapokaliptikus világban kell túl élned. Tele változatos zombikkal. Akik napközben lassúak és buták, de 22:00-kor sörétben rohannak.
Ha ez nem lenne elég akkor a 7. napon jön a vér hold! Tiszta vörös lesz ég és nagy hordák fognak vadászni rád! Akiket nem biztos, hogy a házad amit építettél megvéd! Ha gyenge simán kibontják alólad...
Én és szerintem bárki aki először játssza meghal az első hétvégén! 😃
Ahogy láttam, hogy vörösödik minden azonnal mentem az emeletre zártam minden ajtót és levertem a lépcsőt baltával. Erre hallom, hogy valaki nyávog kint... Fogtam a mordályt (ez egy saját készítésű első generációs fegyver ami olyan mint egy muskéta, csak köveket lő ki)
Kimentem aztán egy vékony nő, tesom mondta, hogy ez csalja a hordát... Fogtam aztán fejbe küldtem egy orrnyi távolságból. Leszakadt a feje, de már késő volt... A jobb oldalon rohantak felém... Felszaladtam, de kibontottak alólam a fa házat és leszakadt az emelet... 😆

Természetesen mindezt szép grafikával, de ugyanúgy blokkokra van osztva minden elem mint a Minecraftba. Így kéri a gépet rendesen.

Így leírva nem tudom mennyi kedvet tudtam adni hozzá neked, de mindenképpen tégy vele egy próbát!
Egyedül is elég izgalmas, de adott a Lan és a net multi lehetőség is! 😀
Először én is hülyeségnek találtam, aztán annyira letud kötni, hogy ez az egyetlen olyan játék amit nézni tudok más videósoktól, hogy játszanak rajta! 😃 Egyszerűen izgalmas és mivel nagyon kárörvendő vagyok szeretem nézni ki hogy el túl minden 7. napot amik egyre durvábbak. 😃

Itt egy videó:
https://youtu.be/lVbeQPeNL30
0
0
0
0
santakigyo avatar
@ToMiHuN95: Köszönöm,meglesem majd 😀
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Szerintem mind a Dead Island 1, a Riptide és a Dying Light is jó játékok. Nem tudom, mi nem tetszhet benne.
A Dead Island inkább a casual hentelős arcade zombi játék volt számomra, míg a Dying Light inkább a menekülős túlélős taktikázós játék. Persze ebben sokat számított az is, hogy némi kihívást keresve hard fokozatban kezdtem el a Dying Lightot, amiről később kiderült, hogy egy brutal hardcore nehézségi szintet képvisel. Na azt tényleg csak normálon szabad játszani! 😃😃😃

Spoiler!
utólag már nem lehetett visszavenni normálra de ***agyerek voltam és végigtoltam hardon 😃
0
0
0
0
💬 1
ToMiHuN95 avatar
@Mesterlovesz: Kiváncsi leszek a Dead Island 2 mennyire fog hasonlítani a Dying Lightra. 😃
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Öhm senkit sem akarok eltántorítani a projekttel kapcsolatos nosztalgiázástól, de ha meg is jelenik már egy teljesen más játékmenetű, dizájnú, történetű játékról lesz szó, sőt azt sem tartom kizártnak hogy nem is a Sumo Digital-nál van már a projekt, talán csak a hangulat lesz töredékekben hasonló. Mondhatni valami olyan helyzetet tudnék elképzelni mint ami a Nioh-nál volt.
0
0
0
0
kimi100 avatar
Jajj, szerintem nem lesz nagy durranás még egy zombis játék hurrá. A Dying Light 2 úgy is lefedi ezt a kategóriát...
0
0
0
0
💬 1
ToMiHuN95 avatar
@kimi100: Én is ezen gondolkoztam. Biztos benne lesz minden játék elem ami a Dying Lightban újítás volt. Félek, hogy emiatt unalmas is lesz és lehet jobban járna mindenki ha csak egy kiegészítő lenne a Dying Lighthoz, de bízzunk a techlendben! Az első Dead Island előtt se hitt senki a fejlesztőkben az előző szörnyű játékaik után, mégis... Azóta csak jó játékokat dobtak piacra!
0
0
0
0
santakigyo avatar
A létezését is elfelejtettem. Egyszer csak lesz belőle valami.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Szerintem ez egy szép mese, az E3 után majd kiderül. Amikor (5 éve) láttam a trailert, egy ideig érdekelt, de ahogy láttam hogy nem lesz belőle semmi úgy hagyott el a lelkesedés is. 😕
Azért bízom benne hogy idén végre lesz valami 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
Mire ez kijön addigra a játékmenet, a helyszín, kb minden megváltozik, mert addig 10x újrakezdik a játék fejlesztését! Általában az ilyen hányattatott sors nem tesz jót egy játéknak sem, szóval lehet már nem is ugyanaz a játék lesz! 2077-ig talán ez is elkészül, bár addigra még 3-4 fejlesztőcsapat biztos hozzá nyúl... 😂 Még szerencse, hogy ott lesz nekünk a Dying Light 2!
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Majdnem annyira várom mint a Borderlands3-at 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Annyira jó lenne már ha kijönne. A grafika, játékmenet és a helyszín nekem bejött.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció