Ne dőljetek be a Counter-Strike 2 bétakulcsokat áruló csalóknak!

Szerző: xoki | 2023. March 25. | hír | 8 hozzászólás

Amikor egy játék bétájához meghívásos alapon férhetünk hozzá, sokan megpróbálnak kiskaput találni, hogy idő előtt kipróbálhassák azt. Például bétakulcsok vásárlásával sok esetben garantált a hozzáférés, illetve kihagyható a sorban állás, de természetesen ez a módszer semmiképpen sem megbízható.

A Counter-Strike 2 esetében a Valve csak néhány aktív CS:GO játékosnak ad lehetőséget a hivatalos megjelenés előtti játékra, ami sajnos a csalások elszaporodásához vezetett, ráadásul még a játék fájljai is kiszivárogtak. Természetesen az efféle letöltések sok esetben vírust is tartalmaznak, így semmiképpen sem éri meg a kockázatot. Eközben a Valve Twitteren hívta fel a rajongók figyelmét az online csalásokra. Több helyen is hozzáférési kulcsokat kezdtek el árulni, viszont nincsenek beváltható kulcsok a bétához, kizárólag a Steamen keresztül elindított CS:GO menüjében ellenőrizhetitek le a korlátozott teszthez való hozzáférés lehetőségét.

Az orosz piacon 70-150 dollár között kínálnak hozzáférést a bétához, de mivel az korlátozott, így nagy esély van rá, hogy ezek az ajánlatok mind átverések. Ezek igazából hozzáféréssel rendelkező Steam fiókok is lehetnek, de mivel a Steam fiókok eladása szigorúan tilos, így akár azonnali kitiltást eredményezhet.

Tehát semmiképpen se dőljetek be az efféle csalásoknak, és legyetek türelmesek. Amennyiben pedig mégsem kapnátok hozzáférést a bétához, akkor se csüggedjetek, hiszen csak nyárig kell kibírnotok, mivel ekkor várható a hivatalos megjelenés.

Counter-Strike 2
Counter-Strike 2
Counter-Strike 2
Megjelenés: 2012. August 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dvxx avatar
Ez kb akkora atb@szas, mint a regisztracio vasarlasa az ncore-ra....
0
0
0
0
💬 7
dvxx avatar
@Tuhajohn: Persze. 😄
Meg mindig viragzik,hogy a viragbolti verziokat is lehessen valahol "metszegetni" 😅
0
0
0
0
santakigyo avatar
@dvxx: Kicsit álszent kérdés volt részéről.Az oké,hogy a kinnt lévő játékokból pár darab nincs törve(még),de ezt leszámítva minden más megtalálható ott.
És igen csak híres még mindig.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@santakigyo: Az nCore csalásra gondoltam, nem az oldalra.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Tuhajohn: Jaaaa,az más.Bocsi 😀
Csalás meg na,szinte mindig van új.
Multkor facen hirdettek egy oldalt és rendesen voltak támogató kommentek akik a kételkedőknek bizonygatták,hogy már pedig ez nem átverés.
Persze magán az ncoren már ott figyelt a hamis linkek között az oldal.
Ennek meg ami cikkben is szerepel és sok hasonlónak sose lesz vége.
És ez még nem is komoly.Par bapja azért hívtak mert opt egyenlegemről sikertelen utalás történt,de olyan amatőr módon adta magát elő a kiscsaj,viszont ha nem figyel az ember a józan észre könnyen megeszi.
0
0
0
0
shadowcastle avatar
@santakigyo: Én inkább úgy mondanám, hogy aranykorukat élik a csalók. Egyre több oldalon vannak jelen, egyre nagyobb létszámban és egyre inkább pofátlanul csinálják. Minap pl meghirdettem egy telefont jófogáson, fél óra alatt 5 különböző csaló jelentkezett rá. A duma mindig ugyanaz: ő megszervezi a futárt, küldd el, ő meg fizeti. Mindezt normális nevek mögé bújva, ritka szar google fordítással elküldve. Aki nincs résen és elküldi várhatja a pénzét haláláig. Ugyanez a módszer már jött szembe velem facebook marketplacen is nem egy alkalommal.
Ha meg játékkulcs kell ott vannak a hivatalos platformok, mint a steam vagy epic, az olyanokról nem beszélve, mint az allkeyshop, eneba, instant-gaming, hrk. Ha ezeknél nincs fennt a meghirdetett cucc, könnyen lebukott a kamuzó :)
1
0
0
0
santakigyo avatar
@shadowcastle: Emlékeztet a régi időkre mikor a netes vásárlás kezdett elterjedni,a Vatera élte fénykorát.Nagy divat volt a kitömött doboz.
Nem változott semmi,max annyi,hogy most mintha kevesebbet foglalkoznának ellenlèpèsekkel.Ha meg át is vertek a fogyasztóvèdelem meg csak elmélet.
Engem már hivatalos szervizben is húztak le és nem tudtam mit tenni.
Most is épp garanciáztatni szeretnèk több mint 1 hónapja,de semmi.
Ilyen világot élünk.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció