Napokon belül láthatjuk a Far Cry 6 játékmenetét

Szerző: Pafry | 2021. May 27. | hír | 22 hozzászólás

A Far Cry 6 egyike az idei év legjobban várt játékainak, ám a leleplező trailer óta sokat nam hallhattunk felőle. Eredetileg már februárban meg kellett volna jelennie, viszont a koronavírus keresztbe tett ennek a dátumnak, így a kiadó inkább későbbre halasztotta.

Most pedig egy rövid teaserrel együtt bejelentették, hogy napokon belül leleplezik az eddig titkolt játékmenetet, és ezzel együtt talán egy pontosabb megjelenési dátumot is kaphatunk.

A nagy leleplezés május 28-án, pénteken, helyi idő szerint este 18:30-tól kezdődik, így érdemes lehet követni a Ubisoft hivatalos YouTube-csatornáját.

A Far Cry 6 egy fiktív diktatúrában fog játszódni, Yara szigetén, ahol a Giancarlo Esposito által megformált Anton Castillo a nép mindenható diktátora, valamint fia, Diego is szerepet fog kapni valamilyen formában. Mi egy lázadót alakítunk majd, aki megpróbálja megdönteni a rezsimet, ehhez pedig reméljük, számos válogatott eszköz áll majd a rendelkezésünkre.

A Far Cry sorozatra kicsit ráférne már egy alaposabb megújulás, így hát pénteken kiderül, mennyire sikerült megreformálni a játékmenet részleteit.

Far Cry 6
Far Cry 6
Far Cry 6
Megjelenés: 2021. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
horifield avatar
Hatalmas . Alig várom .
0
0
0
0
gigazte avatar
Nem is kell megmutatni a játékmenetet, mert már 2012-ben(lásd Far Cry 3) is láttuk! 😂
0
0
0
0
💬 1
zsiroslangos avatar
@gigazte: Ezen egyszerre sírok meg nevetek. 😢😂
0
0
0
0
no avatar
Sosem fogom megérteni azokat a kritikákat, amik azt kifogásolják, hogy egy kaptafára készülnek a Far Cry játékok... hát készüljenek is! Szerintem ez az egyik legjobb tulajdonsága a sorozatnak, hogy mindig tudod, mire számíthatsz. Én pont azért szeretem a Far Cry játékokat, amik. Ugyanazt a remek játékélményt kapom minden alkalommal. Nem hiányzik, hogy valamit gyökerestül megváltoztassanak, jó ez úgy, ahogy van. Csomagolják új köntösbe, adjanak hozzá egy kicsit, de alapjaiban maradjon az, mint eddig, hiszen ezért Far Cry a Far Cry.
0
0
0
0
💬 13
santakigyo avatar
@Creed Bratton: Ugye milyen jó részről-részre egy DLC értékű játékot kapni?Meg se jelent és már tudod előre, hogy jönnek a sablonos időhúzó mellék küldik és fő történet szálak amik full lineárisak. Ja és ott lesznek a tábor foglalások amiken kár is változtatni, mert tök jó, hogy 10 emberből 9 kinyirsz és maradék 1 árva csóri sétál magába mint aki jól végezte dolgát és fel se tűnik semmi.
Igazad van ezeken felesleges is változtatni.
Én azért bízom benbe, hogy törekedtek a fejlődésre, mert alapjában véve tényleg jó játék.
0
0
0
0
odinx avatar
@santakigyo: Én szerettem eddig az összes részt. Bár valamiért nekem a Far Cry 5 utolsó John régióban, mindig kidobott küldetés közben. De amúgy teljesen jó játék volt. Remélem azért majd a New Dawn nem fog ilyet csinálni.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@odinx: Én is szerettem. Ami a legjobban tetszett az a táj szépsége. Nagyon szépen megvalósították.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Persze, én is ki tudok emelni hibákat, szerintem sem hibátlanok a sorozat játékai, lenne min fejleszteni. Csak nem szeretném, ha arra a sorsra jutna, mint a Fallout. Ott volt a 3. meg a 4. rész, mindkettő zseniális, egy kaptafára készült játék. Új setting, új sztori, egy-két új játékmechanikai elem, jobb grafika, de ennyi, kb ugyanaz a kettő game. Vártam a folytatást, mint a messiást, erre jött a 76 és ***ták az egész koncepciót.
Amúgy max. a New Dawn tekinthető DLC értékű játéknak szerintem, abba tényleg nem fektettek túl sok energiát :/
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Creed Bratton: Igazság szerint van a 3 és a többi amit leirtam hibanak azóta dettó ismétlődik. Én már régóta játszok és anno megjelenésekor játszottam a kettővel, aztán a három és így tovább. Számomra dög unalom már és remélem most változtattak és újítottak annyit mint anno a harmadik résszel az előzőhöz képest.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@santakigyo: Még a sztori is majdnem ugyanaz. Az első két rész teljesen más volt. A harmadikban bejött ez a játék mechanika, oda való volt. A negyedik rész majdhogynem ugyanaz, az ötödikben meg már idegesítő is volt.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@Creed Bratton: Na igen, de azért olyan "kisebb" újitásokat belehetne vezetni, hogy a térképen megtalálható 10m2/ikon sűrűség között tudjam már eldönteni, hogy melyik a main meg melyik a side mission. Illetve szerintem sokaknak nem a játékmenettel van a legnagyobb bajuk, hanem azzal, hogy az írók csak a base-line-ig meg a prológusig jutottak, utánna elmentek egy másfél éves kávészünetre ami után sajnos kénytelenek voltak megkérni a takarítókat, hogy folytassák a sztorit és ők pedig lelkesen belengettek ilyen nyugdíjas, enyhén alzheimeres mesterlövész nagyikat, illetve mindenféle egyéb olyan karaktert akiknek feltehetően 30 éves korukra is csak ötödik nekifutásra sikerült kijárni a 8 általánost. Ez itt a baj, hogy elkezdenek egy mocskosul jó narratívát bitang erős karakterekkel, utánna módszeresen leépítik azt olyan baromságokkal, ami felfoghatatlan, hogy került be a trailerek által előzetesen bemutatott univerzumba.

Ha Giancarlo Esposito is lefog fújni valami csodaporral, hogy mély víziók közepedte beszéljen nekem a felsőbbrendű terveiről egy polgárháborús tematikájú játékban, akkor nem tudom..
0
0
0
0
no avatar
@MrPAYER: Szerintem a "Story misson" és a "Side mission" feliratok elég egyértelműen jelzik, hogy melyik melyik. Azzal teljesen egyetértek, amit a sztoriról írsz, de ez csak a New Dawn-ra igaz. Azt túlzás mondani, hogy módszeresen leépítik, hisz eddig a New Dawn volt az egyetlen, ami konkrét folytatása egy előző résznek. Az mondjuk tényleg elég gagyira és érdektelenre sikerült, a korábbi játékokhoz képest.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Creed Bratton: Az a legjobb, hogy ezt végig iróniaként olvastam fel magamnak! 😂
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Creed Bratton:
Csomagolják új köntösbe, adjanak hozzá egy kicsit, de alapjaiban maradjon az, mint eddig, hiszen ezért Far Cry a Far Cry.

Ennek ellenére az első három résznek annyi köze volt egymáshoz, hogy fps játékok voltak. 😆
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: Ez igaz, az első két rész nem is tetszett.
0
0
0
0
no avatar
@Creed Bratton: Teljesen igazad van! Ugyanígy volt velem is a Resident Evil-ekkel.Azt hittem mind olyan lesz most már mint a 4. és az 5. rész ehelyett 10 éve kapom a sok sz@rt.Jó lett volna ha a Fry Cry -hoz hasonlóan készültek volna az újabb részek , de hát nem így lett.
0
0
0
0
horifield avatar
@Creed Bratton: Call of duty nál érdekes modon soha nem merült fel ez a kérdés ?
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Próbálok optimista maradni... Spoiler!
Nagyon nehéz 😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@zsiroslangos: Nem vagy egyedül 😆
0
0
0
0
no avatar
Kaptafa game ez is mint az AC-k!
0
0
0
0
Apor avatar
Egyik toronytól mész a másik toronyig. Közben levadászol, megnyúzol mindent amiből pénzed és cuccod lehet. Majd a bőrből varrhatsz nagyobb pénztárcát amibe még több pénz fér. A megszerzett pénzből vehetsz szkineket fegyverre.

Végül 87% végigjátszásnál rájössz, hogy a kezdő hely melletti romkocsmában végtelen pénzhez tudsz jutni a késdobálós játékkal.
0
0
0
0
💬 1
Axel19 avatar
@Apor: Ez mosolyt csalt arcomra 😆😆😆😆😆😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció