Nagyot zuhant a Marvel's Avengers játékosok száma

Szerző: xoki | 2020. November 12. | hír | 18 hozzászólás

A Marvel's Avengers rajtjakor a felhasználók elég sok problémába ütköztek, ráadásul a játékosok elvárásaival ellentétben sokkal kevesebb és repetitívebb tartalommal vált elérhetővé. Az idegesítő hibák legnagyobb részét már orvosolták, de új tartalom hiányában rengetegen otthagyták a játékot.

A héten a Square Enix felfedte, hogy a HD Games divíziójuk 48 millió dolláros veszteséget könyvelt el a Marvel's Avengers eladásai miatt. Most pedig kiderült, hogy világszerte átlagosan már ötszáz alatt van az egyidejű játékosok száma, amely akár a jövőbeli tartalmakra is kihatással lehet.

Ugyebár a fejlesztők abban reménykednek, hogy új tartalmakkal sok játékost visszacsalogatnak majd, de ha nem tesznek le gyorsan az asztalra valami kiemelkedő újdonságot, valószínűleg a legnagyobb rajongók is szép lassan lemondanak róla. Mivel egy co-op játékról van szó, nagyon nehéz lesz majd társakat találni a legnagyobb kihívásokra, mint például a Tachyon Rifts vagy a hamarosan érkező AIM Lab raid. Persze AI csapattársakkal is belevághatunk, de értelemszerűen az egyáltalán nem ugyanazt az élményt fogja nyújtani.

Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Megjelenés: 2020. September 04. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Torba10 avatar
reméljük nemsoká 10 euro alatt lesz és majd akkor megéri 😃
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Normálisan be kellet volna optimalizálni meg valami jó storyt alá rakni akkor nem lett volna ilyen gond meg nem olyan drágán adni ahogy adják
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Szeretem a Square Enixet egyik kedvenc kiadóm, de ezt igazán nem kellett volna. Mintha egy Crackdown 3 + Disney Infinity lenne és ezt sajnos nem tudom jobb példával elmondani.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Mert 1 ratyi, tucat jatek, nem is ertem ki tudott ilyesmire kolteni...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Lehet az online hülyeségek helyett a singlere kellett volna koncentrálni, oda összedobni egy korrekt cselekményszálat (vagy többet). Persze értem én, hogy így próbálnak darabonként 100€-kat behúzni és szeretnék, hogy best seller legyen, de ahhoz nem elég egy Marvel logó. Nem kompetitív játék, az embereknek meg gondolom elegük van az örökös XP farmolásból, hogy fel lehessen oldani Hulk képességeihez a jobb horgot, vagy Equador kapitánynak egy értelmesebb ruhát.
0
0
0
0
Ayistion avatar
Nem ez volt az a játék, ahol a psfanboi-ok kaptak egy plusz pókember karaktert, és verték a nyálukat mint eb a kertkapura? Ők hova lettek? 😆
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Ayistion: Senki se verte a nyálát, inkább a pc-sek sírtak, ahogy én láttam! 😆 Szépen olvasd csak végig, hogy miket írogattak a gépigényénél, híreknél és rájössz! 😂
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Már én se játszok vele... 😂
Bár én csak a kampányt próbáltam ki és az tetszett, virág léttére jól ment. 😆
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@wgeorge85: Legtöbbször az ilyen változatok ugyanúgy vagy ritkán jobban mennek,legalább is én még olyan változattal nem találkoztam ami azért ment volna rosszabbul mert onnan van.
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
Hogyan ne fejlesszünk játékokat című műsorunkat láthatták.
0
0
0
0
no avatar
Valahogy nem lep meg, csodálatos játék lett. Oh wait..
0
0
0
0
gigazte avatar
Ezek az állatok meg még csúsztatják is az új karaktereket, és a frissítéseket! 😂
0
0
0
0
💬 2
hekli96 avatar
@gigazte: Már ezt semmi nem menti meg ennyi aktív játékossal, csak az a kérdés mikor lövik le a coop szervereket. Nem csodálkoznék ha a csúsztatásnak törlés lesz a vége.
0
0
0
0
Apor avatar
@hekli96: Senki sem csodálkozna.
0
0
0
0
Apor avatar
A Square Enix valahol egy Balaton-parti település szállodájának konferenciatermében:

'' Elqrtuk. Nem kicsit. Nagyon. ''
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció