Multiplayer nélkül tér vissza a Steamre a GTA 4

Szerző: xoki | 2020. February 23. | hír | 18 hozzászólás

Körülbelül egy hónapja a Grand Theft Auto 4 megvásárlásának lehetősége megszűnt a Steamen, és később kiderült, hogy ennek oka a Games for Windows Live volt, amelynek támogatását már egy ideje megszüntette a Microsoft.

Mivel a játék áruházi oldalát nem távolították el, így szinte biztos volt, hogy később ismét beszerezhető lesz. A Rockstar Games most bejelentette, hogy erre március 19-én kerül majd sor. A Games for Windows Live támogatásának megszűnése miatt multiplayer és ranglista nélkül fog visszatérni a játék, ráadásul ideiglenesen a RamJam FM, a Self-Actualization FM és a Vice City FM rádióállomások sem lesznek elérhetők.

Ha birtokoljátok a GTA 4-et, akkor március 19-étől tudjátok majd letölteni a játékhoz szükséges új frissítést. A GTA 4-et és a DLC-ket a GTA 4: Complete Edition csomag váltja majd le, amelynek köszönhetően az alapjáték birtokában a DLC-ket is megkapjátok. Természetesen minden korábbi mentés működni fog az új verzióval is.

A digitális játék minden gond nélkül letölthető lesz, viszont ha dobozos verziót vásároltatok, amelyet már aktiváltatok is a Games for Windows Live-on keresztül, akkor most mindenképpen szükségetek lesz egy Social Club fiókra is, hogy frissíteni tudjátok a játékot.

Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV
Megjelenés: 2008. December 02. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arthur Morgan avatar
Akkor PC-n már sehogy se lehet online tolni a játékot ? 😢
0
0
0
0
Masterthief avatar
Sosem multiztam egy játékban sem, mert sosem érdekelt. De lehet leporolom a jó öreg GTA IV-et és felrakom újra és kijátszom ismét.
0
0
0
0
no avatar
Milyen kár a GFWL-ért, mindenki odavolt érte.
0
0
0
0
istvanszabo890629 avatar
Én egy helyrekalapált San Andreas-nak örülnék leginkább, de ennek is örülök már nagyon régen ki kellett volna dobni a GFWL-ot, ahogyan más kiadók is tették. A multiba meg nyilván nem akarnak "belefektetni", mert hát ott a GTA5 úgy vannak vele.
0
0
0
0
💬 2
sean avatar
@istvanszabo890629: Nekem a 4 multija anno jobban bejött, sőt az is hogy free roamban lehetett csalni így nem nyírtak ki 0.0000005 másodperccel azután hogy felléptél a szerverre 😃
0
0
0
0
istvanszabo890629 avatar
@sean: Én nem multiztam, de páran mondták, hogy ***a volt az is. A San Andreas-t viszont nagyon elcseszték anno, mert PS2-ről írták át PC-re, aztán PC-ről Androidra, iOS-re, aztán Androidról, MS Store-ra, és végül a MS Store-os visszakanyarodott pár licencelt zene és 1080p támogatás nélkül. Aztán talán valami hivatalos patch Steamen vagy a fene se tudja már, régen volt.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Konzolon még találni embereket multiba, főleg a free roam módba. achievementeket én speciel szeretem 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
most már vannak steam achievementek hozzá, de kivették a multit 😃 makes sense 😃
0
0
0
0
tivike avatar
Nem kéne amúgy egy San Andreas Remake?
0
0
0
0
💬 9
ToMiHuN95 avatar
@tivike: Semmiképp!
Inkább egy Vice City remake!
0
0
0
0
tivike avatar
@ToMiHuN95: De! Csak épp Vice City is. IS! 😀
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@tivike: GTA IV remake nek jobban örülnék igazábol, 12 éves játék nem tenne neki rosszat, a "jó" optimalizálása meg világhírú 😆
Nameg a story valami zseniális én nagoyn szeretem 😃
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@YoRHa 2B: Olyan jó lenne, sőt, már rég megtehették volna hogy Androidra és IOS-re is kiadják, már 2-3 éves telefonok is simán bírnák szerintem! Én megvettem volna..
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@YoRHa 2B: Valamit csak kloffoltak is rajta. (Ha csak végén nem derül ki, hogy pont a gfwl miatt volt vállalhatatlanul retek)
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@SuperPuma: hát akkor az xliveless es crack elt normálisan menne de nem 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@YoRHa 2B: Szerintem kicsit mélyebben bele volt szőve a játék kódjaiba, ha már ideiglenesen el is kellett távolítani
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@SuperPuma: Szerintem meg csak szimplán ofs, mert még konzolokon is tud akadni elég rendesen 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció