Multiplayer játékon dolgozik a Quantic Dream

Szerző: Pafry | 2021. June 27. | hír | 1 hozzászólás

A többek között a Detroit: Become Humant és a Beyond: Two Soulst is fejlesztő Quantic Dream eddig főként a narratív központú, mély történettel bíró lineáris játékairól lett ismert, amelyeket magas minőségen volt képes hozni az évek alatt. Most azonban különféle álláshirdetések jelentek meg a fejlesztőcsapat oldalán, melyek egy eddig be nem jelentett többjátékos címhez kapcsolódnak.

A hirdetés tanulsága szerint egy kompetitív címekben jártas fejlesztőt keresnek, valamint egy olyan embert is, aki képes létrehozni és balanszolni a játékon belüli gazdaságot, kiegészülve különféle valódi pénzért megvehető felszerelésekkel. Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a fejlesztők háza táján egy vérbeli kompetitív multiplayer készül, amely tartalmazni fog mikrotranzakciókat is. Korábban a stúdió alapítója, David Cage elmondta, hogy valóban dolgoznak egy új játékon, és a csapat nem fél új irányokat kipróbálni, ebbe a leírásba pedig egy esetleges multiplayer cím teljesen beleillik.

Még ugyan biztosan sokat kell várni a hivatalos bejelentésre, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a Quantic Dream eddigi játékaikat elnézve mindent bele fog adni, hogy egy élvezetes program kerüljön ki a kezeik közül.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Én nagyon kíváncsi vagyok, imádtam az eddigi játékaikat. Bár ugye én is inkább a történet miatt voltam mindig oda. Ha rangsorolnom kéne:

1. Heavy Rain

2. Fahrenheit

3. Detroit: Become Human

4. Beyond: Two Souls (érdekes mód ez kötött le a legkevésbé valahogy nekem 1x bőven elég volt átélni)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció