Mostantól VR-ban is felfedezhető Kaer Morhen

Szerző: xoki | 2020. February 19. | hír | 8 hozzászólás

Patryk Loan új projektjének köszönhetően a The Witcher rajongói most már VR-ban is felfedezhetik az első játék területeit. Jelenleg az Oculus, a HTC és a Windows Mixed Reality támogatott.

Mindenképpen fontos leszögezni, hogy ez a projekt nem az alapjáték modjaként funkcionál, hanem a modder a játék különböző területeit alkotja újra Unreal Engine 4-ben és VR támogatással. Jelenleg egyetlen pálya, Kaer Morhen érhető el, szóval egyelőre csak az ikonikus kastély felfedezésére van lehetőségünk. Nincsenek jelen a harci mechanikák, ezért ellenségekre sem érdemes számítani. Természetesen a későbbiekben további területek is várhatók.

A The Witcher Unreal Engine 4 VR mod itt található, az alábbi videó pedig megmutatja, hogy pontosan mire is számíthattok.

The Witcher
The Witcher
The Witcher
Megjelenés: 2007. October 26. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AvraKriu avatar
Hát ez nagyon menő lehet 😃 Harcolni is lehet ezen a verzión? 😃
0
0
0
0
blastwave avatar
#csakawitcheréssemmimás
0
0
0
0
no avatar
Bár lenne VR headsetem 😞
0
0
0
0
Techthomas avatar
Épp most tartok Toussaint-ba level 43-on 😃
Csak elő vettem megint 😆
Hát azért ha végig lehetne tolni vr-be az elég komoly élményt adna 😃 Jó a meg fogalmazás zseniális egy játék!!
0
0
0
0
no avatar
Zseniális az a hegység a távolban.
0
0
0
0
💬 3
xCube avatar
@LordSzalko: Zseniális az egész felépítés. Szerintem részben azért is lett annyira sikeres a sorozat, mert valódi közép keleti hangulatot hoz, ami a mai napig ritka a játékok között, különösen a medieval RPG -k között.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Én inkább úgy gondoltam, hogy enyhén budget minőségűnek hat 0:27, akár csak a fák elhelyezése is rajta. Ettől függetlenül, igen maga a Witcher 3 zseniális alkotás történetben és látványban egyaránt. De nálam itt teljes mértékben elmarad a varázs videó alapján ami a tájat illeti.
0
0
0
0
xCube avatar
@LordSzalko: Ez a The Witcher első részéből van. Önmagában grafikailag nem egy nagy dolog, de mint helyszín szerintem így is üt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció