Mostantól külön is elérhető a Red Dead Online

Szerző: xoki | 2020. December 02. | hír | 13 hozzászólás

Korábban kiderült, hogy a Red Dead Online hamarosan különálló játékként is beszerezhető lesz. Ha esetleg elsiklottatok volna a hír felett, akkor mindenképpen érdemes egy pillantást vetni az ajánlatra, hiszen egy ideig mindössze 5 dollárért tudjátok beszerezni a Rockstar vadnyugati kalandjának multiplayer részét.

Ennek a lehetőségnek köszönhetően rengeteg új játékos csatlakozhat a multiplayerhez. Február 15-éig 5 dollárt kérnek érte, azt követően pedig 20 dollárért lehet majd megvásárolni. A különálló verzióval egy időben új kiegészítő is érkezett, amellyel a Bounty Hunter kaszt, illetve különböző cuccok, felszerelések, lovak, illetve küldetések kerültek be a játékba.

A Red Dead Online különálló verziója PC-re (Steam, Epic Games Store, Rockstar Launcher), Xbox One-ra és PS4-re is beszerezhető.

Red Dead Online
Red Dead Online
Red Dead Online
Megjelenés: 2020. December 01. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ahhoz hogy én tudjak játszani az online résszel, meg kell lennie az alap játéknak?
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@siposka: Nem. Pont ez a lényeg. Megjelent külön játékként az online.
0
0
0
0
P a i n avatar
Olvasottak alapján inkább elkerülöm😆
0
0
0
0
sootylunatic avatar
Ps4 -en trial verzionak jelzi az onlinet :'D
0
0
0
0
csuz-li avatar
Épp most töröltem. Egyre több aranyat kérnek mindenért, miközben az arany megszerzését egyre jobban nehezítik. Az elején egész szépen fel tudtad oldani a dolgokat, ha eleget játszottál, most meg ha csak nem főállásban ezzel foglalkozol, kénytelen vagy fizetni.
0
0
0
0
💬 7
pcboy avatar
@csuz-li: Erős pay to win lett? Ettől függetlenül lehet játszani vele? Optimalizáció terén mit tudsz mesélni? jó mostm ár mert hallottam rajtkor voltak problémák rendesen.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@pcboy: Azt nem mondanám, hogy pay to win. A pénzért új "szakmákat" tudsz megnyitni és elsősorban ritka ruhákat és fegyverskineket venni. Az aranyért kapható fegyverek sem annyival jobbak a sima fegyvereknél, hogy fájdalmas legyen. Inkább csak tartalmakat zárnak el előled a fizetőfal mögé. Ha van társaság, akkor jókat lehet vele. Ha nincs, akkor is találsz magadnak elfoglaltságot, ha szeretsz például gyűjtögetni, felfedezni, vagy érdekes kis sztorikba botlani, meg lövöldözni, bár ez utóbbi meglepően kevésbé hangsúlyos, ami nekem kifejezetten tetszik.
Az optimailzáció:
Hát az én gépemen magas beállításokkal fut (fx-8350 + rx 580 1080p-ben (előtte 380-al toltam, akkor sem kellett sokkal több kompromisszum)), de sehol soha nincs 60 fps-em, akár mit is teszek. Ha elkezdem lehúzni a grafikát, előbb jön a CPU limit, mint a stabil 60fps.
Biztos tudnék addig játszani a beállításokkal, hogy kiadja a stabil 60-at, de az én reflexeimen nem segít. 😀
A fiaimmal játszottuk sokat a megjelenéskor. A fiam gépén (AMD 860k + r7 250 2GB 720p-ben) is elfutott, persze mindent a minimumra húzva, szóval nem épp szép látvány mellett.
Az induláskor sem volt sem rosszabb, sem jobb a helyzet, csak az emberek megtanultak együtt élni a dx12-vel. Ez volt az egyik első játék ezzel az API-val. Kicsit más konfigot igényel, mint az elődök. Ráadásul a megjelenés után terjedt el a 1060, ami már alapszinten képes kezelni az új API-kat és a Ryzen a sok szállal a régebbi i5-ök helyett. Én inkább itt látom a javulást.
0
0
0
0
MrPsziho avatar
@csuz-li: Bár én nem töröltem (még de egyre jobban afelé hajlok sajnos) viszont teljesen mértékben igazat tudok csak neked adni! Haverommal csak néztük, hogy mennyire le nerfelték a napi küldik jutalmait aminek ráadásképpen minden hónap végén törlődik szorzója + kevesebb aranyat is lehet vásárolni ugyan azért a pénz összegért! Ráadásképpen a + 10 szint bounty az 15 arany, amiben olyan jutalmak találhatóak amik 21 meg 11 aranyba kerülnek. Szó se róla nem kerül hátrányba az ember tőle, és nem a játék beli fizetésel van a gondom (bár már kezd kissé pofátlan mértékű lenni a fizetős tatalom benne), de hogy az online részének a fele aranyba kerül, amit szinte lehetetlen már normálisan farmolni azért kissé dühitő.
0
0
0
0
xheynor avatar
@csuz-li: ennyire azért nem nehéz szerintem az arany szerzése, mielőtt nem volt ez a változás, eléggé könnyedén lehetett farmolni az aranyat, szerintem túl könnyedén is, elég volt csak napi szinten tartani a kihívásokat és lazán több száz aranyat kilehetett farmolni (nekem jelenleg 410 aranyam van) és beszereztem az új outlaw pass-t és a bounty hunter licencet, az outlaw pass volt 40 arany amiből vissza is kapsz egy idő után 30-at. és bárki számára elérhető a collectors map (https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/) ezáltal teljesen felesleges megvenni minden egyes fajtát a Madam Nazar-tól, és könnyedén lehet gyűjtögetni és farmolni az XP-t, hogy gyorsabban növeld a rank-ot és megkapd a treasure map-ot, de ha játszod a story küldetéseket, vagy bármelyik PVP módot akkor is kapod az aranyat.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Tekken7-et sokkal jobban élvezem paul phoenixal
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@csuz-li: hmm kicsit ugy hangzik mint a GTA V 😆
0
0
0
0
csuz-li avatar
@YoRHa 2B: Igen. Bár mindkettővel játszottam, itt jobban érzem ezt a fizetőfal problémát.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Január környékén vettem meg a játékot,de azóta még a storyt sem vittem ki. Valamiért nem érdekelt. Online részét még nem is próbáltam,egyedül semmi kedvem hozzá. Na majd most rászedem a havert,hogy vegye meg a játékot. Bár fél,hogy nem viszi majd a gépe. De ha tud szerezni egy i7 3770-t már hatalmasat upgradel a gépén ,azzal már talán ellesz neki,és én sem fogok unatkozni 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció