Most ingyenesen beszerezhető PC-n is az Among Us

2021. May 27. | hír | 15 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be az Among Us online multiplayer játékot az Epic Games Store-ból június 3-ig.

Itt találjátok:
Among Us

Among Us
Among Us
Among Us
Megjelenés: 2018. November 16. (PC)
Műfaj: Casual, Party
Fejlesztő: Innersloth
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Na ez még annyira sem érdekel mint az előző kosaras játék, pedig ez már nagy szó 😆
Momdom én, a következő ingyenes game az amerikai focis lesz 😆
Ezeket nem kell nagyon takargatni. Az ember vár hogy wow vajon milyen szuper dolgot adnak erre hozzád vágnak olyan szemeteket, amik a kutyának sem kellenek.
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@hikadam: Hidd el vannak olyanok, akik ujjongtak a sportjátékért és magasról tettek a Metro -ra például. Ha minden második héten AAA címeket dobnának ki az sem tetszene mindenkinek. Annak idején újságmellékletként kapott az ember maximum ingyen "ingyen" játékokat és bizony azok sem voltak mindig a legjobbak. Az EPIC játékai sem teljesen ingyenesek, az adataiddal fizettél értük a regisztrációval, de attól még nem gondolnám reális elvárásnak azt, hogy minden alkalommal álleejő nagy címeket kellene felfedniük.

Az Among Us egyébként egy nagyon sikeres játék, aminek így valószínűleg még tovább nő a játékosbázisa.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Nyilván nem azzal van a baj hogy nem minden héten Metro-kat dobálnak, hanem hogy egy ilyen eseményen ilyeneket választottak.
Persze lehet ez majd változik.
Azt elkell ismerni, és ezt az epicnél is tudták hogy az NBA nagyon-nagyon réteg játék.
Az Among Us pedig..... hát finoman szólva sem ők találták fel a spanyolviaszt csak a mémek miatt mindenki felkapta. Ugyanilyen játékokkal már évek óta játszhattál böngészőben. De ha megnézed, egy nagyon egyszerű és bugyuta játékról van szó.
Ezért nem értem a választást.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Jó lenne végre elkeztdeni beletenni a címbe, hogy Epicen. Akkor legalább tudnám, hogy meg se nyissam a hírt.
0
0
0
0
Jammokus avatar
Köszönöm de ingyen sem kellene
0
0
0
0
five-0 avatar
Ezt is érdemes volt takargatniuk... 😆
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm Gépigény.hu, hogy nem clickbait ként raktad ki ezt a hírt!
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Csak én gondolkodtam el azon, hogy mi lenne ha mondjuk kihagynának az osztogatásban 3 hetet, összetennék a pénzt és adnának valami olyat aminek értelme is van? Persze-persze örüljek, hogy ingyen van meg mittomén, de most valami étterem promóciós embere ideáll a kapuba, hogy ad egy kopasz kenyeret biztos elküldeném a halál ****ára, de ha azt mondja itt egy grillezett steakes szendó nem sok olyan van aki visszautasítaná, vagy én gondolkodok hülyén?
0
0
0
0
💬 6
Andor1997 avatar
@MrPAYER: Teljesen igaz!
0
0
0
0
Bukta avatar
@MrPAYER: 4-5 Euró steam-en a játék, telón ingyenes és virágbolti verzió is működött(már nem tudom mi hogy van).
Ez kb olyan mint amikor a gta 5-t adták ingyen. Már csak annak nem volt meg kb akit nem is érdekelt a játék. Most kb ugyan ez. Szóval erre azt mondanám, hogy az eddig leggyengébb akció.

Viszont egyetértek azzal amit írsz.
0
0
0
0
no avatar
@MrPAYER: Szép szép, de egy 60€-s játék sem tetszene mindenkinek. Két hete volt az NBA 2k21 ami teljes árú AAA cím. Nekem mégis semmit nem jelentett, mert nem érdekel. Vagyis nem lehet mindenki kedvére tenni.
Van aki szereti az 5€-s 2-10 órás játékokat és van aki 60€ -ért 40+ órát vár el.

Az utóbbi időben számomra is kevésbé "értékes" címet adtak, és lett volna sokkalta jobb választás is hasonló árban, pl Subnautica ami szintén régi és csak annak nincs meg aki nem akarta megvenni, mégis most hogy kijött a "második" része a Subnautica: Below Zero, reneszánszát éli és akár a BZ eladásait is megdobta volna.

Ennek a mostani osztogatásnak részben a mellé most adott kupon az értelme szerintem. Ugye az Among Us EGS saját árazása szerint is kb 1400HUF. Mellé ha a korábbi címeket nem zsákoltad be, kaptál egy 3000HUFos kupont...amit ha elköltesz 4500HUF-nál drágább címre, újabb 3000HOF-odsat kapsz, stb. Így lehet piacot szerezni, és nem úgy mint a steam, hogy vásárlások utáni pontokat kapsz amit beválthatsz emotikonokra meg profilkeretekre...
0
0
0
0
five-0 avatar
@Palanova:
Ugye az Among Us EGS saját árazása szerint is kb 1400HUF. Mellé ha a korábbi címeket nem zsákoltad be, kaptál egy 3000HUFos kupont...amit ha elköltesz 4500HUF-nál drágább címre, újabb 3000HOF-odsat kapsz, stb. Így lehet piacot szerezni, és nem úgy mint a steam, hogy vásárlások utáni pontokat kapsz amit beválthatsz emotikonokra meg profilkeretekre...


Most aztán be lett pirítva a steam rendesen. Sokan inkább többet fizetnek a játékokért, csak steamen legyen meg a játék. 😜 Nekem adhatnak 6000-es kupont is, akkor se veszek tőlük semmit...
0
0
0
0
no avatar
@five-0: Nem is kötelező tőlük vásárolni. Fentebb vázoltam hogyan szereznek piacot és úgy néz ki mégis csak működik a dolog. És nem az 1x 3000 vagy 2x 3000 a lényeg.

Steam meg nem igazán tesz ellene semmi kézzelfoghatót.

EGS-en debütáló játékokkal az a baj, hogy nem teszik közzé mikor jelennek meg máshol is, pl steamen. Pedig nekik is jobb lenne, mert így két 'első" megjelenésük van. Így sajnos megesik hogy EGS-en EA állapotban vannak majd steamre kijönnek a teljes verzióval, ahogy a Satisfactory is tette, vagy éppen ahogy teszi az Industries of Titan.
0
0
0
0
xCube avatar
@five-0: Ez a rendszer például szuperül működik a Nintendo Store -ban. Mióta van Switch -em még akciós címekből is kaptam annyi arany pontot, hogy több játékot is ingyen vettem meg belőle szintén akcióban.

A Steam jelenleg nem kínál semmi olyan attraktív lehetőséget, ami érdekelné a felhasználókat, mert a bázis elégedett a szolgáltatásokkal és sok esetben eleve olcsón szerzi be a tartalmat szürke piacon keresztül... .
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció