Most bármit kérdezhetsz Gabe Newelltől

Szerző: xoki | 2017. January 16. | hír | 15 hozzászólás

Gabe Newell Redditen fog választ adni kérdéseinkre, jelentette be a Valve alapítója és vezérigazgatója az oldalon. A téma neve „The_Gaben", amelyet azóta a Reddit moderátorai is megerősítettek, hogy valós.

Gabe Newell egy elég érdekes figura, akiről már több mém is bejárta az internetet. Nem nagyon mutatkozik nyilvánosság előtt, ráadásul nem is nagyon szokott személyesen kérdésekre válaszolni (kivéve néhány email esetében), ezért ez most egy jó lehetőség lesz, ha valaki már régóta várt arra, hogy kérdezzen valamit. Erre január 17-én kerül majd sor, magyar idő szerint éjféltől, és mind tudjuk, miről fognak majd a legtöbben kérdezni, főleg miután nemrégiben felbukkant a hír, miszerint nem létezik a Half-Life 3.

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sztrelok avatar
"soha nem mondja hogy 3" szóval ezért nem lesz HF 3 max HF 2.5 😂
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Ja, megannyi érdekesség derült ki, amit egy átlagos gamer pont leszrrrr, csak a pali körül hype van. Medium rare-ben szereti a stake-ket, soha nem mondja hogy 3, és többet nem is tudok mondani annyira érdektelen volt. Ja, fejlesztenek vr-ra, amiből soha nem lesz semmi, csak még kb 2 évig lehet belőle csinálni egy kis pénzt.
0
0
0
0
susguy avatar
Te már csak tudod 😂
0
0
0
0
19ati93 avatar
CS számára meg ezek a lényegek: [url]https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/5olz97/gaben_ama_summary/?utm_content=comments&utm_medium=hot&utm_source=reddit&utm_name=GlobalOffensive[/url]

20-30 ember dolgozik rajta azért az még mindig vicc 😆😆
0
0
0
0
susguy avatar
[LINK]
Itt vannak a kérdések és válaszok. Többet közt nagyon kevés szó a HL3-ról is esik.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
HL felől felesleges kérdezni. Már fél éve is az volt a hivatalos álláspont, hogy ha lesz a szerkesztőknek valami jó, megvalósítható ötlet, akkor majd lehet nekiállnak.
0
0
0
0
TheXperia avatar
Azt se tudtam ki ez 😆D
0
0
0
0
susguy avatar
Nem kötelező a részvétel. Akit érdekel a dolog, az úgy is elég kreatív lesz hogy tudja, mit kérdezzen. Nem csak játékaik vannak, ée azon belül is vannak aktuális dolgaik.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Gabe, sör után neked is ég néha amikor pisilsz?
Mit kérdezzek tőle? 12 éve nem csinál semmi különlegeset csak profitot. Mindenkit csak a HL érdekel, szakálas palikra meg nem gerjedünk.
0
0
0
0
atemi105 avatar
lol, ez olyan mintha Lisa T. Su az r/ayymd-n tartana hasonló ama-t
0
0
0
0
susguy avatar
Az AMA itt lesz majd elérhető:
[LINK]
Egyébként, elég sokszor szokott reagálni személyesen feltett kérdésekre e-mailben, nem egyszer tette hozzá már válasz leveleihez, hogy kifejezetten szeret ilyen levelekre válaszolni.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Remélem nem mindenki majd a külsejével kapcsolatos kérdésekkel fog jönni, v. a másik meg hogy hol van / mikor jön a Half Life 3 és lesz majd valamire való kérdés + válasz is aztán ha már itt a lehetőség...
0
0
0
0
winrar avatar
Csak egy kérdés: Mikor lesz Half Life 3? Ugye hamarabb, mint Red Dead Redemption PC-re?
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Gabe ennyire leamortizálódott? 😲 Így már inkább télapó 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció