Menu
Modern rendszerekre költöznek a Konami klasszikusai
Szerző: xoki, 2019. március 20., hír

A Konami klasszikus játékokból álló kollekciók kiadására készül, amelyeket már az elkövetkező néhány hónap során beszerezhetünk majd PC-re, Switch-re, PS4-re vagy Xbox One-ra. Mindegyik csomag nyolc digitális játékot foglal magába, amelyek a modern rendszereken is remekül futnak.

Ezek a gyűjtemények mind az Anniversary Collection részét képezik, pontosabban a Konami 50. születésnapja alkalmából készülnek. Először a klasszikus Arcade játékok kollekciója fog érkezni, amelyet 20 dollárért tudtok majd beszerezni, és amely tartalmazni fogja a Haunted Castle, A-Jax, Gradius, Gradius 2, Salamander, Thunder Cross, Scramble és a TwinBee játékokat.

Ezt követően valamikor a nyár elején a Castlevania Anniversary Collection és a Contra Anniversary Collection fog megjelenni. Előbbi tartalmazni fogja a Castlevania 1, 2, 3 és Super Castlevania játékokat, valamint további négy, egyelőre ismeretlen címet. Utóbbi pedig magába foglalja a Contra, Super Contra, Super C, Contra 3: The Alien Wars játékokat, és szintén további négy, egyelőre ismeretlen játékot a szériából.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
xCube avatar
4 hónapja | 2019. 03. 20. 23:41:11
#
Ez szuper hír. Igazából ez is mutatja mennyire jó időben lépett a Nintendo a Switch -el.


Lite versions: