Mobiljáték lesz az Alien: Blackout

Szerző: xoki | 2019. January 07. | hír | 22 hozzászólás

Emlékeztek még a tavaly felbukkant Alien: Blackout márkanévre, amelyre Hideo Kojima és Geoff Keighley is utalgatott a The Game Awards előtt? Nos, ha a név felbukkanásakor elkönyveltétek, hogy hamarosan egy új résszel bővül az Alien-széria, akkor igazatok volt, de valószínűleg egyikőtök sem gondolta volna, mi is lesz a játék célplatformja.

Úgy tűnik, a Blizzard Diablo: Immortal bejelentését követő negatív véleményhullám sem riasztotta el a fejlesztőket az Alien: Blackout elkészítésétől, ugyanis ez a játék szintén okostelefonokra fog megjelenni. A Blackoutban Ripley Jr. és csapata egy űrállomáson rekedtek, ahol a tökéletes vadász (Xenomorph) eszén kell túljárnunk. A túlélőket irányítva kell majd kijutnunk, miközben a csapat tagjainak feláldozását megkockáztatva kell elkerülnünk a halálos végkimenetelű találkozást.

A megjelenési dátum még nem ismert, viszont az oldalon már feltüntették, hogy a játék beszerezhető lesz az App Store-ból, a Google Play-ről és az Amazon oldaláról is.

Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Biztos erős készülék kell majd hozzá, ha pedig tabon akar játszani az ember, akkor még drágább tabon fog jól futni.

NFS-ek is vannak mobilra, a NFS No Limits pay to win a legjobb...😆
Kb . végigvihetetlenek pénz bele ölése nélkül a megújuló event-ek, meg úgy az egész játék pedig évek óta játszom
kisebb-nagyobb megszakítással, viszont ha kihagyok, akkor megjutalmaznak pénzzel vagy arannyal.😃

A Most Wanted volt a legjobb mobilra/tabletre, azt csak egyszer kellett megvenni.
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@wgeorge85: hát igen.
na meg a no limits nél nekem folyton eltűnt a mentésem, rendesen agyf@szt kaptam tőle le is töröltem a francba.
amúgy a pay2win mobil játékoknál inkább feldobok egy hackelt apk-t és fine.
a fene se adna ki érte pénzt azért hogy egy játékot kinyomjak.
0
0
0
0
darkstreet89 avatar
Más Alien játék is fog jönni, pár oldal már le hozta a Twitter bejegyzéseket.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Marha "horrifying" lehet egy háromnegyed tenyérni kijelzőn futkosni az alien elől. Soha nem értettem ezeket a komolynak készülő mobiljátékokat. Autóparkolós, meg szókirakós játékot játszok a telefonomon, mert az való rá vazze. Ha valaki nagyon bele tudja élni magát egy pixelhalmazba a metrón ülve, az orvosra várva, vagy munkahelyi szünetben, az vagy élettelen vagy autista. Bocsi.
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@kolbaszkarika: hát azért én a felújított final fantasy-kkal és a chaos rings ekkel elvagyok telón meg ps vitán.
telóra meg még ott van a the room széria az is egész jó.

bár azon eléggé kivoltam akadva hogy a final fantasy 9 előbb jött telóra mint pc re.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Kár érte. Hatalmas potenciál lenne a témában, de eddig senkinek se sikerült kiaknázni azt.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Kezd összeállni a kép. Igazából Gabe Newell és a Valve díszes naplopó társasága is erre várt, hogy végre a "jelentsünk be egy új címet ami köré kva nagy hype-ot generálunk majd jelentsük be hogy ez egy mobile játék lesz" dolog elkezdjen terjedni, és most visszahívták a régi Half-Life-ok íróját, megkezdve ezzel a hypevonat alagútjának ásását, majd jövőre megjelenik a Half-life 3 ami egy platformer mobil játék lesz, és az égő Valve székház tetején élő adásban megkérdezik majd hogy: dO yOu GuYs NoT hAvE pHoNeS??! Aztán kiadnak 3 új sapkát a team fortresshez...
Am egy mobil játékot miért kell teaselni? Nem lehetett volna simán egy tweetben kiköhögni, hogy ja amúgy jön egy mobilos Alien játék? Jobb ez nekik ha mindenki rühelli őket, főleg a Blizzard baromsága után? 😊 😆 Ez a húzás már az E3-on sem volt vicces mellesleg amikor a Microsoft bekezdett a mobilos gears of war játék trailerével...de ők legalább mentettek a Gears 5-el...itt még ez sem történt meg...😶
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Unstoppable: Bejelentik mert így több emberhez elér a dolog. Lehet hogy nem fog neki tetszeni, de ettől függetlenül a nagy része ki fogja próbálni akár ingyenes lesz, akár nem.

A Valve meg Valve, nem tudok rá mit mondani. Elvan.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Pixeles Alien 4 magos telókon, és PS3 grafika Galaxy S9 Plus-on, simán megéri.😆
0
0
0
0
lolzler avatar
mi ez a mobil buzulás mostanában? 😊 már bocsánat
0
0
0
0
💬 9
darkstreet89 avatar
@lolzler: Van benne pénz ennyi, plusz valahogy elkell adni az évente kijött telefonokat is, főleg a felső kategóriásokat. Bár egyenlőre elképzelni se tudom,hogy mennyit fogsz látni a dolgokból. Mert nekem is van egy 6.5" telefonom, de egy-egy FPS vagy RPG-n a kép még így is kicsi, pedig ha utazom azért szoktam játszani telefonon elég hosszzú időket.
0
0
0
0
lolzler avatar
@darkstreet89: nekem is huawei p20 liteom van és játékot még nem látott 😃
0
0
0
0
revonz avatar
@lolzler: Már bocsánat, de a mobilos játékok bevétele csak 2018-ban több, mint a duplája volt a PC-s játékok bevételének. Ez a mobil buzulás, kéremszépen.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@revonz: Legtöbbször akkor van valami pénzügyileg a csúcson, amikor a legmélyebbre süllyedt az igénytelenségben. Én régen sokat játszottam telefonon, de a mostani felhozatalban kb. évente van értékelhető megjelenés, és ezek sem az elterjedt, sokat fialó címek.
0
0
0
0
no avatar
@revonz: Tudsz erről küldeni valami forrást?
0
0
0
0
revonz avatar
@LordSzalko: https://newzoo.com/insights/articles/global-games-market-reaches-137-9-billion-in-2018-mobile-games-take-half/
0
0
0
0
MariusTitus avatar
@Tyrion Lannister: Valami ilyesmi lehetett bejelentés után
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció