Minden évben egy új játékkal tervez előállni az Obsidian

Szerző: xoki | 2021. October 21. | hír | 6 hozzászólás

A Fallout: New Vegas 18 hónap alatt készült el, de úgy tűnik, az Obsidian Entertainment még ennél is jobban felgyorsítja majd a fejlesztést. A Microsoft alatt tevékenykedő stúdió állítólag az elkövetkező hét esztendő minden évére tartogat egy új játékot.

A hírt az Xbox Games Studios jövőjéről tárgyaló Jez Corden (Windows Central) közölte. Állítása szerint a Fallout: New Vegas, a South Park: The Stick of Truth, a Pillars of Eternity és a The Outer Worlds mögött álló stúdió 2022-től kezdődően, hét éven keresztül minden évben egy új játékkal tervez előállni. Jövőre valószínűleg a Grounded végleges változata érkezik majd, míg 2023-ban a csapat következő nagy RPG-je, az Avowed. Ezeken felül sajnos nem tudni, mivel készülhetnek még, de annyi biztos, hogy a The Outer Worlds 2 is a tervezett játékok között van, hiszen korábban hivatalosan is megerősítették a népszerű RPG folytatását.

Végül Corden felhívta még a figyelmünket Josh Sawyer - aki a Pillars of Eternity 1, 2 és a Fallout: New Vegas játékok fejlesztésében vett részt - jelenlegi titkos projektjére, amit egy viszonylag kis csapat fog összerakni, de sajnos egyelőre nem tudni, miről is van szó.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Annyira hozzászoktak a szar határidőkhöz hogy már nem is tudnak máshogy fejleszteni? Végre van lehetőségük elég időt szánni fejlesztésekre erre jönnek ezzel a hülyeséggel aminek a kiadón és a befektetőkön kívül az égvilágon senki sem örül.
0
0
0
0
no avatar
Jah, mert a játékfejlesztésben a korlátozott fejlesztési idő, és a fejlesztők túlhajszolása mindig jól szokott elsülni....
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@hikadam: A végtelen fejlesztési idő meg egy Star Citizen-t vagy Duke Nuke Forever-t eredményezne, az sem lenne jobb megoldás.
3-5 év kell azért, ha a technológia rendelkezésre áll és "csak" a nulláról kell felépíteni a játékot.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Már a The Outer Worlds is eléggé középszerű lett. Gyanítom viszont, itt a MS csattogtatja az ostort.
0
0
0
0
no avatar
Csak nehogy úgy járjanak mint az Ubi, hogy a mennyiség a minőség rovására ment és kénytelenek voltak visszább venni kicsit, na nem az arcból...
1
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@Palanova: Pont ugyan ez jutott eszembe, csak megelőztél :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció