Minden eddiginél nyíltabb lesz a Halo Infinite világa

Szerző: Pafry | 2021. March 14. | hír | 1 hozzászólás

Idén, ha minden jól megy, végül megjelenhet a 343 Industries új játéka, a Halo Infinite, amely eredetileg még az Xbox Series X nyitócímeként volt beharangozva, de végül még vissza kellett küldeni a fejlesztőkhöz pár körre. Egy friss YouTube videóban a csapat számos felmerülő kérdésre választ adott a csaknem háromnegyed órás beszélgetés során.

Többek között megtudhattuk, hogy a Halo Infinite minden eddigi Halo címnél nyíltabb világgal fog rendelkezni, így a fő sztorivonal mellett érdemes lehet a környezet felfedezésére is némi időt szánni. Rendkívül dinamikus napszak- és időjárás-változásokkal számolhatunk, és mivel a bolygó körüli Zeta Halo gyűrű teljesen háromdimenziós lesz, így gyakran előfordulnak majd igen látványos napfogyatkozások. Lesznek továbbá hóviharok és heves viharok is, amelyek azonban csak a megjelenés után valamikor kerülnek be a játékba.

Negatívum is van azonban, mivel a karakterünknek nem lehet majd például egyszerre két fegyver a kezében, valamint a környezetünkben a meghatározott ellenfeleken kívül nem nagyon lesz, ami veszélyt jelentsen ránk, így például vadállatok sem támadhatnak meg minket váratlanul.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Mikor volt nyáron a nagy leleplező show eléggé beégtek ezzel a játékkal. A Halo 3 az nagyon jó rész volt, az tetszett.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció