Mikor érkezhet a Jedi: Fallen Order 2, az új Need for Speed és a Dragon Age 4?

Szerző: xoki | 2022. January 24. | hír | 4 hozzászólás

Elég sok információ kezdett el keringeni a Star Wars Jedi: Fallen Order 2 megjelenésével kapcsolatban, melyről ezúttal egy megbízható bennfentes, Tom Henderson osztott meg néhány érdekességet. A várva várt folytatás állítólag már az év utolsó negyedévében elérhetővé válik, a bejelentésre pedig a Star Wars-napon, azaz május 4-én számíthatunk.

A Star Wars Jedi: Fallen Order 2 valószínűleg a Respawn Entertainment játékának közvetlen folytatása lesz, amelyet a játékosok és a kritikusok egyaránt pozitív fogadtatásban részesítettek. Még az Electronic Arts elvárásait is felülmúlta, akik nem bíztak egy kizárólag egyjátékos tartalommal rendelkező cím sikerében. A magas népszerűség azt eredményezte, hogy a Dragon Age 4-et is hasonló módon építik majd fel: felhagynak a live service elemekkel, és a rajongók által várt egyjátékos RPG elkészítésére fognak fókuszálni.

Apropó Dragon Age 4, Tom Henderson ezzel kapcsolatban is friss információkkal szolgált. Sajnos a franchise rajongóinak még mindig várniuk kell, mivel állítólag nincs esély a 2022-es megjelenésre. Az EA eredetileg a 2023-as pénzügyi évét említette meg a befektetőknek, tehát a játékot 2023 márciusa előtt tervezték kiadni, de természetesen a tervek változhattak azóta.

Végül, de nem utolsósorban Tom Henderson a következő Need for Speedet is szóba hozta. Állítása szerint a Criterion Games berkein belül készülő játék idén szeptemberben vagy októberben fog megjelenni. A Criterion ideiglenesen a Battlefield 2042 fejlesztésében is segédkezett, amely a Need for Speed projekt késését eredményezte.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hát nagyon remélem az NfS háza táján most már összekapták magukat, és jó lenne egy Most Wanted és Carbon feelingű játék, vagy játéksorozat. Nagyon jó lenne. Bár szerintem a Heat is már jó irány. Remélem visszatérnek inkább Most Wanted és Carbon vonalra. :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Várom mind a 3-mat, az NFS-re nagyon kíváncsi leszek, mit tudtak összehozni a Citerionosok, A legutóbbi Dragon Age-el játszottam, de csak az első küldetést, a Jedi Fallen Order 1-et most vettem meg akció miatt, meg persze tetszett a virágbolti verzió is.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Optimista vagyok, és remélem a Dragon Age 4-ből lesz valami. Az első 3-nak a története nagyon bejött, és ha ezt el fogják rontani sajna ennyi lesz a szériának...
1
0
0
0
💬 1
bitpork avatar
@TheMenkuPocok: Nyugdíjig - már ha megérjük - csak kijön. Ott majd megvárjuk míg kampány lesz és egy "nyolcvanast" kifizetnek és hip-hop már meg is vehetjük :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció