Menu
Middle-earth: Shadow of War - jön a Definitive Edition
Szerző: xoki, 2018. augusztus 03., hír

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition. A Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition tartalmazza az alapjátékot és az összes eddigi DLC-t (Expansion Pass) és frissítést.

Az Expansion Pass új küldetésekkel, játszható karakterekkel, fegyverekkel, képességekkel, valamint új ellenségekkel bővíti ki a játékot. A sztori pedig szintén kibővül a Blade of Galadriel és a Desolation of Mordor DLC-knek köszönhetően.

A Middle-earth: Shadow of War most már nem tartalmaz mikrotranzakciókat, ezért itt a tökéletes alkalom a játék beszerzésére, ha valaki esetleg emiatt nem játszott volna vele. A Definitive Edition augusztus 28-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, amely 60 dolláros áron lesz beszerezhető.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
tivike avatar
75 napja | 2018. 08. 04. 22:13:09
#
Látom megvan a kötelező néger is. Mindenféle rosszindulat nélkül. De tényleg vicces. :)
mikej95 avatar
74 napja | 2018. 08. 05. 19:13:01
#
@tivike: OFF
Gondolj bele, tavaly a leszbikus ment a transzvesztita haverjával benépesíteni egy új galaxist. Idén jönnek a néger, kék szakállú, indián, félkarú mesterlövésznők, akik közelharcban noscope technikával ritkítják a nácikat.
Itt emberi logikát már felesleges keresni. Profitmaximalizálás van, legolcsóbban, legkisebb kockázattal, a legnagyobb közönségnek.
- Ha panaszkodik egy hangos kisebbség, ami jó dolgában nem tudja mit csináljon. pl: "nincsenek eléggé reprezentálva" vagy épp "sérti őket x dolog". Akkor a következő számozott folytatásba valahogy betoldják őket vagy kikerül x dolog a következő játékból. Biztonságosabb, mint megkockáztatni, hogy egy kollektív netes autista rohammal anyagi kárt okozzanak. Lásd első két sor. Persze Bf V előzetes visszafele sült el.
- Ha azt hozza vissza a közvélemény kutatás, hogy egy játékmechanika sikeres volt vagy valami éppen népszerű, akkor, ha törik, ha szakad bekerül a következő epizódba is, sőt gányolnak belőle egy külön játékot.
Népszerű a battle royale, akkor az összes AAA cím hozza opcionálisan. Black Flag-et a hajózás mentette meg? Uccu neki Skulls and Bones és gyorsan egy előzményjáték ezzel a mechanikával, mert a következő két rész (Unity, Syndicate) terveibe már nem fér bele. Vagy épp a craftolás, RPG elemek, fegyver hitbox rendszer Origins módra. A két Middle Earth játék is jó példa, egy az egyben le van nyúlva AC játékok mozgáskultúrája.
tivike avatar
73 napja | 2018. 08. 06. 21:16:49
#
@mikej95: Teljesen egyetértek veled. Max mi nem vesszük meg a játékot, azt annyi. :)
Tyrion Lannister avatar
76 napja | 2018. 08. 04. 14:23:50
#
Ez inkább tűnik valami GOTY- változatnak, vagy Complete Edition-nek, de Definitive-nek nevezni nekem kicsit furcsa. Ahhoz nem szokott valami plusz jönni, vagy egy új platform, vagy javított grafika, vagy bármi?
bassus16 avatar
76 napja | 2018. 08. 04. 14:39:15
#
@Tyrion Lannister: Igazad van.
Az első része meg van GOTY kiadásban és az is hasonlókat tartalmazott.
Azt hittem a cím által, hogy valami ráncfelvarrást kapott.


Lite versions: