Microsoft-fiókra lesz szükség a Minecraft Java Edition esetében

Szerző: xoki | 2020. October 24. | hír | 21 hozzászólás

A Mojang felvásárlása óta a Microsoft nem kapcsolta össze a Minecraft: Java Editiont a Windows 10-es verzióval, de ez hamarosan megváltozik. A Java Edition még mindig a legjobb verziónak számít, ha modokkal szeretnétek játszani, illetve ez az egyetlen módja a béta verziók kipróbálásának is.

A Mojang bejelentette, hogy 2021-ben már a Java Edition esetében is szükségetek lesz egy Microsoft felhasználói fiókra, és a hivatalos közleményben leírták, hogy milyen pozitívumok érkeznek majd ezzel a változással.

A cég ígérete szerint a Java Edition előnyei ezzel nem tűnnek el, vagyis a modokat és skineket továbbra is használhatjátok, és továbbra is játszhattok majd a más verziót használó barátaitokkal. A felhasználói fiók megváltoztatását követően még nem lesz támogatott a Java és Bedrock játékosok közötti online játék.

A jelenlegi Java Editiont használó felhasználók 2021 elején lesznek kénytelenek váltani, míg az új játékosok már ettől a hónaptól kezdve egy Microsoft-fiók készítésére kapnak értesítést a szokásos Mojang-fiók helyett. A fentiekkel kapcsolatban néhány fontosabb kérdésre választ lelhettek ezen az oldalon.

Minecraft
Minecraft
Minecraft
Megjelenés: 2011. November 18. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő
Fejlesztő: Mojang
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Anno par eve megvettem 12 ezerert a jatekot meg jo hogy szoltatok.
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
1: Ebbe annyi pozitívum lesz, hogy kevesebb gyerek fog vele játszani.
2: Nem hinném hogy sok ember akarna csinálni szar Microsoft-fiókot.. (Már nagyon régóta van Windows 10-em, de én még azóta se csináltam Microsoft-fiókot, én szerintem az teljesen felesleges. De ez csak az én véleményem!)
0
0
0
0
💬 5
reszler112233 avatar
@Mast3rGamer1982: Miért is lenne szar a Microsoft fiók? 13 éve van Hotmail.com-os címem, és minden hiba nélkül használom napi szinten. Kutya bajom nincs vele, egyedül annyi, hogy a e-mailben küldhető fájl max mérete 20MB ami manapság igen karcsú még képek küldésénél is. Ilyen esetben ha nagyobb méretű dolgot kel küldeni akkor használom csak a Gmail fiókomat mert azon nincs ilyen gond, de az elsődleges mail címem évek óta a Hotmail.
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
@reszler112233: Számomra azért szar a Microsoft-fiók mert semmi lényege nincs, és kb semmire nem használatos. (De ez is csak az én véleményem! Nem baj használod, ugyanis nem mondom meg senkinek hogy mit használjon.)
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Mast3rGamer1982: Nem egészen felesleges hiszen hozzá kötheted a 10-es kulcsodat, ha nem megvetted eredetiben és van hivatalos kulcsod hanem frissítettél anno 7-ről vagy 8-ról és így Digitális licenc-el aktivált 10-et használsz. Ezen funkcióval ha minden igaz akkor teljesen új platformra/gépre rakhatsz 10-et és a Microsoft fiókkal belépve a rendszerbe, aktiválnia kell magát azon kulccsal amit hozzáadtál a Microsoft fiókhoz.
0
0
0
0
Gerhard avatar
@Mast3rGamer1982: Attól függ, hogy mire használod. Én például használom a Microsoft ökoszisztémát, és az account segítségével szinkronizálom a dolgaimat a gép és telefon között. Elég jó dolog.
Egyetlen bajom a Windows Postával van, mert nem tudom rajta normálisan beállítani a Freemail fiókom. Bár szerintem ez nem a Microsoft hibája.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Mast3rGamer1982: Nekem semmi bajom a hotmail el, még MSN hez csináltam valamikor angyon régen, azóta az van és tökéletes számomra.
Lumia Telefont is regisztráltam hozzá, igy 50GB OneDrive ot is kaptam hozzá.
Aztán Windows hoz és az eredeti forzámhoz megint csak kell az email, szal ja.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A Black Ops Cold Warba meg csak e-személyivel tudtok belépni. Gondoltam szólok előre.
Ha még nincs e-SZIG, akkor irány az első mobil kormányablak!
0
0
0
0
💬 5
SuperPuma avatar
@ben_aloha: Meg se próbálj nagyfater papírjaival belépni, mert jön a Fidelitas Kinder-Gestapo és fejbe lőnek a DK épület előtt narancs NERF Lugerrel.
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Ezt jol megmondtad neki 😆
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@SuperPuma: Ez nem is annyira meglepő számomra, sőt. Tekintve hogy ugye ezek e típusú játékok 16+ vagy inkább 18+-osak, viszont jóval fiatalalabbak játszottak vele, és sokszor csak trollkodtak, nem beszélve a játék utáni vaküság érzetetüket is változtatta. Így gondolom a következő lépcső az lesz ha már nem is az hogy 18 év alatt nem is játszhatsz majd adott játékokkal.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
"és a hivatalos közleményben leírták, hogy milyen pozitívumok érkeznek majd ezzel a változással. "
Ha ebbe is fizetős skineket meg texture pack csomagokat raknak ahogy a win10es verzióba, az mióta pozitívum?😃
0
0
0
0
💬 6
Edven avatar
@Warlordcommander: Gondolom ez szerintük egy feature.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Nem kötelező megvenni anélkül is a teljes játékot kapod meg, tudom mert mindkettő mobilomra megvettem a játékot.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Makarooni: Igen tudom, nekem is van vagy 4 fajta minecraftom, csak én a fizetős skineket meg stb, nem hívnám pozitívumnak, mivel java editionba alapból ingyen van.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Ebben is ingyen van, nem tudom miféle 4 fajta minecraftról beszélsz mert csak 1 van google play-ben, kezd érdekes lenni az érvelésed.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Makarooni: Van android minecraft, win10 minecraft, xbox minecraft, java edition, ez mindenhogy 4 fajta. 😀 És ezek közül az egyedüli normális a java edition, mivel azt lehet modolni, ahhoz lehet skineket rakni stb, amihez nem kell megvenni a microsoft skin, texture pack bundléjit. Nem tudom hogy létezik e már ingyenes skin bundle, de nemrég még egyet se találtam ami pl bedrock editionhoz lenne.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: " amihez nem kell megvenni a microsoft skin, texture pack bundléjit." google play verzióhoz sem kell megvenni ezeket, és lehet ingyen skint berakni attól még hogy felkínálja nem kell szivinfarktust kapni. Java edition megvan nekem már mióta az tényleg fejletebb de ez a pocket edition meg mobilos változat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció