Menu

Mi magunk is tervezhetünk borítót a Mass Effect Legendary Editionhöz

Szerző: Pafry, 2021. május 10., hír

A Mass Effect felújított változatát készítő BioWare közzétett egy kisebb csomagot, amelyben számos, a játékkal kapcsolatos tartalom kapott helyet. A fejlesztőknek a közelmúlt hibái alapján bőven van mit jóvátenniük, az Anthem bukása után pedig el is hisszük, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy az egyik legsikeresebb sorozatukkal ezúttal ne okozzanak csalódást.

A csomag, amely itt tölthető le, 1,7 GB-ot foglal el a tárhelyünkből, tehát nem csupán pár háttérképről van szó. Tartalmaz többek között egy, a játék betétdalaiból készült albumot, a második és harmadik rész kiskönyvét digitális formában, két szintén digitális képregényt a Dark Horse kiadó jóvoltából, valamint egy részletes litográfiát, amely a játékban fontos szerepet játszó Normandia űrhajót ábrázolja.

Ezeken felül beletettek egy programot, amellyel mi magunk készíthetünk saját háttérképeket, valamint borítógrafikákat a játékhoz, ehhez pedig tucatnyi eszközt adnak a kezünkbe. Miután elkészültünk vele, a mesterséges intelligencia összerakja az általunk kiválasztott elemeket, és 4K felbontásban teszi lehetővé a letöltését. Amíg tehát várunk a játék megjelenésére, kellőképpen rá tudunk hangolódni az atmoszférájára.

A Mass Effect Legendary Edition május 14-én érkezik majd minden platformra, és az eredeti trilógia feljavított változata mellett annak minden megjelent DLC-jét tartalmazni fogja.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
blastwave avatar
42 napja | 2021. 05. 10. 15:52:05
#
na nézzük XD


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb