Metro Exodus nyereményjáték

2019. February 21. | hír | 14 hozzászólás

Most a frissen megjelent Metro Exodus játékot nyerhetitek meg PS4 és Xbox One konzolra, amelyet a Magnew Kft. ajánlott fel! A Metro Exodus egy FPS akciójáték, ami 2036-ban játszódik egy nukleáris háború utáni posztapokaliptikus világban, és amelynek története egy teljes évet ölel fel.

A nyereményjáték 2019. február 28. 20:00-ig tart. A nyertest az oldal értesítés menüpontjában értesítjük, és az ajándékok menüpontban veheti át a nyereményét.

Ez egy több belépéses nyereményjáték, amelyben tovább növelheted a nyerési esélyeidet, ha a nyereményjátékba ismételten belépsz a visszaszámláló lejártát követően.

A nyeremények tesztpéldányok, tartalmuk egyenértékű a bolti verzióéval, de a csomagolásuk eltérő lehet. A nyereményt csak magyarországi címre tudjuk küldeni, vagyis külföldiek is részt vehetnek rajta, de szükséges egy magyarországi cím, ahová a nyereményt el tudjuk küldeni.

A nyereményjáték rendszerünk általános szabályait ezen a linken találjátok meg: Szabályzat

A nyereményjátékba való belépéshez be kell jelentkezned az oldalunkra, és az alábbi linken a "Belépés" gombra kattintani:

Metro Exodus (PS4) nyereményjáték

Metro Exodus (Xbox One) nyereményjáték

Sok szerencsét!

Metro Exodus
Metro Exodus
Metro Exodus
Megjelenés: 2019. February 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 4A Games
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tuhajohn avatar
De örülnék a ps4-esnek. Köszönjük a felajánlást és sok sikert mindenkinek!
0
0
0
0
Andree27 avatar
Én örülök hogy van ilyen is az oldalon,mert van mindkét konzolból és szerintem sokan vagyunk még akiknek szintén van. Sok sikert mindenkinek a nyereményjátékhoz 😀
0
0
0
0
no avatar
Lassan már nyereményjátékot sem lehet hirdetni az oldalon, konkrét 😊
0
0
0
0
gigazte avatar
Savazóknak:
Ne zavarjon senkit, hogy önként ajánlotta fel a Magnew Kft. ezt a két konzolos változatot is... Ki nem szarja le, hogy nincs pc-s változat? Ha ennyire nem érdekel titeket, akkor egyszerűen csak hagyjátok figyelmen kívül ezt a nyereményjátékot! Vannak olyanok, akik szívesen játszanak a konzolos játékokért is... 😊
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@gigazte: Engem nem zavar ki mit ajánl fel, csak furcsálltam, hogy nincs PC változat ennyi. Természetesen sok sikert annak akit érint. :-)
0
0
0
0
WeKing avatar
Sok sikert a konzolosoknak! 😀

Ti meg ne rinyáljatok már 😃 Ha egy noname cím lenne a tét, akkor le se sz*rnátok, hogy konzolos nyereményjáték van... meg amúgy nem úgy volt, hogy fúj Epic Store?! 😃 Csak kérdem..

Kicsit tudjatok már örülni más boldogságának, lemerem fogadni, akinek PC mellett konzolja is van, az örül, mint majom a farkának. Ne legyetek már ennyire negatívak. A szeret és Jézus ereje legyen veletek ikszdé
0
0
0
0
💬 1
Memento Mori avatar
@WeKing: +1
Komment mondanivalóval... Király, hogy van ilyen attitűd is errefelé!
Magam sem fogalmaztam volna szebben! 😎

Egy kalappal az érdekelteknek! 😉
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Érdekes, hogy PC-re nincs nyereményjáték, de azért én rámegyek mindkettőre attól függetlenül, hogy nekem személy szerint se Xbox vagy PS4, viszont rokonságban akad mindkettő, így ha más nem, szülinapi ajándéknak kiváló lenne. Bár PS4 vételén már én is gondolkodtam.
0
0
0
0
Liptik avatar
PC-re is jó lett volna.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Egy PC-s oldalon nem lehet csak konzolos változatot nyerni?
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@santakigyo: Hát ja kicsit fura 😃
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@santakigyo: Ennek oka engem is érdekelne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció