Megvan, mikor érkezik a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

Szerző: Pafry | 2021. May 09. | hír | 4 hozzászólás

A World of Warcraft hivatalos honlapján jelentették be az egykoron méltán népszerű Burning Crusade kiegészítő megjelenési dátumát, órára pontosan lebontva minden időzónában. A bejelentés alapján már nyáron újraélhetjük a Dark Portal epikus megnyílását.

A kiegészítő klasszikus változata június 1-jén debütál majd, nálunk hazai idő szerint június másodikára virradóan éjfélkor vághatnak neki a játékosok a kalandnak. Ezúttal is a Battle.net fiókunkra lesz szükség egyedül, az előkészítő frissítés pedig május 19-én megérkezik. Ekkor majd választhatunk a Classicban felfejlesztett karakterünk esetében, hogy visszük-e tovább az új kiegészítőbe, avagy maradni szeretnénk a vanilla verziónál.

A Burning Crusade legelső változata 2007-ben jelent meg, a 2004-ben világhódító útjára indult WoW legelső kiegészítőjeként, és tovább emelte a játékélményt a Draenei, valamint a Blood Elf játszható karakterekkel. Ekkor kaptuk az első területbővülést is, a sztori szerint a Dark Portal utat nyitott Azeroth és Outland között, ez utóbbi érkezett meg ekkor a játékba, és itt már akár 70-es szintig is felfejleszthettük a karakterünket, valamint először használhattunk repülő mountokat. A Blizzard szerint kirobbanóan sikeres volt a Classic széria elindítása, így nem lenne olyan meglepő, ha nem ez lenne az utolsó kiegészítő, amit hivatalosan újra kiadnak.

World Of Warcraft Classic
World Of Warcraft Classic
World Of Warcraft Classic
Megjelenés: 2019. August 27. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
omg222 avatar
14 éves játék kiegészítőt kiadni még egyszer, és elkérni ezért is havonta 13 eurót. OMEGALUL
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@omg222: A classic az újrázásról szól, nem hiszem hogy ez meglepő kellene hogy legyen.
A havidíj esetén pedig 1x 13€, és hozzáférsz a retailhez és classichoz is.

Más kérdés, hogy
Csak újrázzák és elkövetik ugyanazokat a hibákat amiket 2004 óta elkövettek, mintha nem telt volna el 17 év ami alatt tanulhattak volna.
0
0
0
0
susguy avatar
@omg222: 17 éve havi szinten fizetnek az emberek hogy engedje a szerver hogy játszanak a már megvásárolt játékkal, plusz veszik a kiegészítőket hogy ne maradjanak le. Min van itt meglepődni? 😆
0
0
0
0
no avatar
Csak újrázzák és elkövetik ugyanazokat a hibákat amiket 2004 óta elkövettek, mintha nem telt volna el 17 év ami alatt tanulhattak volna.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció