Megvan a PC-s Days Gone megjelenési dátuma

Szerző: Pafry | 2021. April 15. | hír | 16 hozzászólás

A Sony szerencsére egyre inkább nyitottabb a PC-s közönség felé, így nagy lelkesedést váltott ki a játékosokból, hogy a Detroit: Become Human, a Horizon Zero Dawn, valamint a Death Stranding után a Days Gone is számítógépekre költözhet. A hírrel együtt egy tavaszi megjelenést vetítettek előre, most pedig a pontos dátumra is fény derült.

A játék tehát május 18-án érkezik, a tweet tanulsága szerint pedig egyből támogatni is fogja a 21:9 képarányú monitorokat. Egyaránt kapható lesz a Steamen és az Epic Games Store-ban is, előbbin 49,99 eurót, utóbbin 13 800 Ft-ot kell érte letennünk az asztalra.

Továbbá nem lesz majd fps limit, mint a PlayStation konzol esetében, és természetesen az egér+billentyűzet kombo is támogatva lesz a különféle kontrollerek mellett, a játék igyekszik maximálisan kihasználni a számítógépek előnyeit. A PlayStation YouTube-csatornáján közzétettek egy videót arról, hogyan is néz ki, illetve hogyan fut a játék ezen verziója.

Egyébként rendkívül sűrű májusnak nézünk elébe, hiszen a Days Gone PC-s verziója mellett ebben a hónapban jelenik majd meg a Resident Evil Village (május 7.), a Mass Effect: Legendary Edition (május 14.), valamint a Biomutant (május 25.) is, így unatkozni egészen biztosan nem fogunk.

Days Gone
Days Gone
Days Gone
Megjelenés: 2021. May 18. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Bend Studio
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Thomash1988 avatar
sziasztok ez a game nagyon jó varom én is a pcs verziot.ps 4 slimen toltam.
0
0
0
0
Techthomas avatar
Erre én is kíváncsi leszek 😆 Sok ismerősöm mondta elég jó gamma. Tiszta kánaán lesz ez a május. Village aztán ez is 😆
0
0
0
0
xCube avatar
No ez lesz az első PS játék, amit tudatosan PC -re veszek meg.
0
0
0
0
xHortY avatar
Ahogy a Beyond two souls és a Detroitot is meg a Death Strandinget és Horizon zero dawn-t instant buy lesz ez is! 😃😆 Egyikbe se csalódtam nagyon jó játékok voltak mind és remélem ez is hozza a szintjüket. 😃 Mindegyik más műfaj tudom és kategória ,de remélem zombis játékba is jót kapunk PC adaptációba. 😀
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@xHortY: Ps gamma... ezek nem hibáznak! 😃 ahogy nézem a videókat... hát lehet énsem várok leárazásra... nagyon jó kis játék lesz ez! 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
@bukta2: Ha szereted a zombis témát akkor jó lesz.Nagyon tetszett benne, hogy megfontoltan kell a fertőzöttek között járni kelni, főleg az elején. Sajna tipikus open world jegyeket hordozza a játék, de sokaknak ez tetszik.
0
0
0
0
xHortY avatar
@bukta2: Én se fogok már jövő hónapba egyből buy... 😃 Munkatársam mondta tegnap aki PS-es ,hogy még szép "hogy egyből meg kell venni"... 😃 Meg persze jó dolog ,hogy a SONY-nál elég sok kiadó gondol a magyar feliratra ami szerintem nagyon nagy pozitívum.
0
0
0
0
yericho500 avatar
ps4 is jó volt... pc überebb lessz 😂
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nekem ez valahogy kimaradt ps-en de itt majd pótolom egyszer egy leárazásnál! Biomutant is várós! Kíváncsi leszek!
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Days gone-t nagyon vártam régebben, de GPU nélkül és kedv nélkül biztos kihagyom.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Végre a nyár nem lesz olyan unalmas játékok szempontjából. A Days Gone tuti 100℅, a Biomutant meg ha jó azzal is el leszek, a Resident Evilből meg kimaradt a 7. így azt és majd a 8.-at is ki kell játszanom. Emellett ott lesz az új AC Valhalla DLC majd nyáron kap egy másodikat is valamint Augusztusban jön emellé a Kena is és a hab a tortán majd a Ninja Gaiden Master Collection lesz 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
60fps.... csak ennyi hiányzott mikor konzolon játszottam.
Kíváncsi vagyok mit hoztak ki belőle PC-re.
0
0
0
0
DarKBeast avatar
Na ezt mar nagyon varom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció