Megvan a Dark Souls: Nightfall megjelenési dátuma

Szerző: Pafry | 2021. June 28. | hír | 2 hozzászólás

Már nem kell sokat várni a FromSoftware kultstátuszba emelkedett játékának, a Dark Soulsnak a rajongói továbbgondolására, amely a Nightfall alcímet viseli. A terjedelmes mod még az idei évben megérkezik, így kitűnő felvezetést jelenthet majd a fejlesztők következő nagy dobásához, az Elden Ringhez vezető várakozás során.

A Dark Souls: Nightfall egészen pontosan 2021. december 21-én jelenik meg, és az első rész minden jellegzetes vonása visszaköszön majd róla, csupán néhány dolgot javítottak fel a rajongók. Ilyen például a harcrendszer, amely pörgősebb, taktikusabb lett az újraszabást követően. A modnak saját története és karakterei is lesznek, így tehát nem csak egy egyszerű mezei kiegészítőről beszélhetünk.

Egyetlen hátránya, hogy mindössze a játék egyetlen verziójával lesz kompatibilis, mégpedig a PC-s Dark Souls Remastered változatával, így ez egy kicsit szűkíti azok körét, akik majd képesek lesznek vele játszani.

DARK SOULS: REMASTERED
DARK SOULS: REMASTERED
DARK SOULS: REMASTERED
Megjelenés: 2018. May 24. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: QLOC
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yericho500 avatar
ez a ninja dash kívűl van valami vátozás? 😕 történetet hagyjuk.
játékmechanikailag úgy kérdem? 😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
Na és Firelink Shrine-ból hogy megyünk be Anor Londo-ba, onnan hiányzik egy híd. 😆 Szerintem ezt nem fogom végigtolni, főleg hogy PC-s DSR kell hozzá, amit xboxra vettem meg és 100%oltam ki, valahogy csak ezért nem akarom pc-re is megvenni és megint elvinni NG+4ig.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció