Megújult a Battle.net

Szerző: xoki | 2021. January 16. | hír | 7 hozzászólás

A Blizzard launchere nyolc év után átesett egy nagyobb átalakításon, amelyet először az amerikai játékosok egy része próbálhat ki. Amennyiben minden megfelelően működik az elkövetkező hetek folyamán, további játékosok is hozzáférést kapnak, beleértve a más régiókból származó felhasználókat is.

Az új dizájnnal a játékokat mostantól a felső sávban találhatjátok meg az eddigi bal oszlop helyett, amelynek köszönhetően sokkal több hely jut a játékokkal kapcsolatos híreknek. A közösségi fül pedig a kliens jobb oldalára került, és nem külön ablakban nyílik meg.

Érdekes módon a Blizzard képernyőképén a kék Battle.net logó látható az ablak bal felső sarkában, miközben 2017-ben átnevezték a klienst, és a Blizzard logója került a helyére. Néhány hónappal később inkább a Blizzard Battle.net név mellett döntöttek, de sosem cserélték le a Blizzard logót, ellenben úgy tűnik, a frissítéssel erre is sor került.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ezt lehetett telepiteni a battle.net beallitasain belul beta volt meg igaz de jol mukodott
0
0
0
0
Techthomas avatar
Hát a battle.net nem kicsit stagnál mióta elő vettem első játszásra a Dark Soul 3at. Nem kicsit volt nehéz elsőre '' multhet szerda'' azóta meg úgy be szipantott hogy már vagy 100 órám van benne. 2 nap alatt 36 folyamatos óra' 'tudom kissé beteg de..'' szabi volt 😆 Rá jöttem ezek a játékok hiányoztak már nekem amibe van ki hívás, és nem az hogy cheaterek teli szervereken küzdjek az életben maradásért,mert így pár év alatt azért elég gusztustalan már.
Ez tényleg ki kapcsol most, sok a felfedezni való jó harc fejben is ott kell lenni, szval egy jó darabig ezek fognak menni. Aztán rá megyek a nioh-ra is mert aztán jön a nioh 2 is szval... Pápá battlenet majd checkolom egy jó fél év múlva hátha addig megint változik a launcher 😂
0
0
0
0
no avatar
Érdembeli változások helyett: új launcher, ez kellett, ezaz, nem tudtam mi hiányzik, mint sámánnak a WotLK alatt az új ikonok.
0
0
0
0
Twist avatar
Mióta bejött elválaszthatatlanok voltunk 😆 De a Hong Kongi balhé óta el sem indítottam 😕
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Egy jó ideje használtam már béta formájában, szerethető az új dizájn.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció