Mégsem kell újra megvenni a Hitman 2-t

Szerző: xoki | 2021. January 19. | hír | 2 hozzászólás

Korábban olvashattátok, hogy a Hitman 3 megjelenésekor újból meg kell vásárolnotok a Hitman 2-t, amennyiben a játékban található pályákat a hamarosan megjelenő új részben is fel szeretnétek oldani. Ennek a Hitman 3 ideiglenes Epic Games Store-exkluzivitása az oka, mivel a második részt nem volt eddig lehetőség beszerezni a platformon.

Az első rész az Epic Games egyik ingyenes játéka volt, de a második már nem, így annak megvásárlása elengedhetetlen lett volna az eredmények átviteléhez. Szerencsére az IO Interactive most megígérte, hogy megjelenés után mindenképpen előállnak egy megoldással. Ha esetleg lemaradtatok volna az ingyenes játékról, az IO Interactive felfedte azt is, hogy a Hitman 1 GOTY Access Passt minden előrendelő megkapja, illetve azok is, akik a megjelenést követő 10 nap folyamán vásárolják meg a Hitman 3-at.

Az IO Interactive minél előbb szeretne megoldást találni arra, hogy a játékosok ingyen átvihessék eddigi eredményeiket és garantálják, hogy nem kell újból megvenni az előző játékokat. A kialakult szituáció csak a PC-seket érinti, a konzolosok nem érintettek ez ügyben.

A Hitman 3 január 20-án érkezik.

Hitman 3
Hitman 3
Hitman 3
Megjelenés: 2021. January 20. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó
Fejlesztő: IO Interactive
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MentaStrike avatar
Hopp, visszatáncolás ezerrel. Ki hitte volna?
0
0
0
0
Twist avatar
Szívjanak csak az epic exkluzivitással. Megérdemlik, és a játékosok is 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció