Megjelent az új AMD és Nvidia driver

Szerző: xoki | 2016. November 29. | hír | 13 hozzászólás

Megjelent az új AMD és Nvidia driver, amelyek a Watch Dogs 2 optimalizálására fókuszálnak.
Konzolokra már egy ideje elérhető volt a Watch Dogs 2, de mától a PC-sek is belevághatnak a kalandba. Az AMD és az Nvidia pedig elérhetővé tette az új videokártya illesztőprogramokat, amelyek a játék teljesítményének javítására fókuszálnak.

AMD Radeon Software Crimson Edition 16.11.5:
Az AMD Windows Hotfix driverként hagyatkozik rá, amely támogatja a Watch Dogs 2-t is. Emellett sok dolgot javít, például a Battlefield és a The Division esetében, valamint CrossFire profilt is tartalmaz a Dishonored 2-höz.

Nvidia GeForce Game Ready 376.09 WHQL:
A Watch Dogs 2-n kívül még a Dead Rising 4-et és a Steepet is optimalizálja. Az Nvidia azt állítja, hogy az új driver feltelepítése után sokkal nagyobb grafikai beállításokon élvezhetjük a Watch Dogs 2-t.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheXperia avatar
Nvidia = Dupla Nulla 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Én sem frissítek sosem egyből. Eddig friss drivert csak a GTAV miatt (mert beszaggatott a régivel, ha gyorsan mentél) és a Fallout4 miatt (mert eltűnt a HUD egy része) frissítettem egyből. Amúgy hagyom a fenébe, az a pár százalék, ami növekedést okoz(hat), nem olyan vonzó, hogy szaladjak frissíteni.
Amúgy az AMD is rendszeresen frissít, ugyan úgy, mint az Nvidia. Viszont azóta, mióta AMD kártyát vettem, nem láttam az addig megszokott "a meghajtóprogram nem válaszolt, de újraindult" szöveget, amit addig az Nvidiánál rendszeresen láttam.
Amúgy mindenki ad ki szar drivert. Legutóbb az Nvidia, de előtte meg az AMD adott ki olyat, ami megfőzte a VGA-t (mondjuk ilyet az Nvidia is csinált már pár éve). Szóval egyik se jobb ilyen szempontból a másiknál.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
...AMD/Ati részéről is fordul már ugyanez elő egyébként, szóval kár a legutóbbi ilyen hír miatt csak az NViditát emlegetni. Meg az NVidia legalább igyekszik a meghajtó progijait gyakorta frissíteni, kevesebb gond is szokott lenni általában NVidia / GeForce /GTX karikon a játékokkal, meg szebben is futnak rajtuk, mint 1 hasonló teljestményű AMD / ATi karin, persze itt is akadnak kivételek. 😂 😆
0
0
0
0
sygigh47 avatar
ja ne is mondjátok volt amelyik szabályszerűen gondolt egyet és kikapcsolta a vidi kártyám néztem mivan azt hittem beszart a kártya erre kiderült hogy driver gond felraktam egy régebbit csoda csoda az jó volt azóta az van 😃 vannak gondok néha az nvidiánál 😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Na mizu ezekkel az új driverekkel, nem bugzanak? 😂 Én inkább mindig kivárok vele pár napot és csak utána teszem fel, nehogy már én legyek az 1ik tesztelőjük! 😆
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Egymástól függetlenül értettem a bevétel szerzèst. Csak este már nem menni nekem madzsar mondat alkotás 😆
0
0
0
0
Twist avatar
csuz-li: az elvet és a mozgatórugót értem.... de egy ideális világban úgy kéne működnie a dolgoknak, hogy a fejlesztő aki gyárt egy terméket, amit szeretne, ha én megvennék, akkor azt úgy írja meg, hogy az adott eszközökön a lehető legoptimáisabban fusson (feltéve, hogy jó terméket akar).
Ezzel szemben most az van, hogy jön a fejlesztő. Csinál amit akar. Sok esetben egy egyszerűen összegányolt szart. Ledobja eléd és te megveszed, mert jó a brand-je, a hardvergyártók meg fussanak utána, hogy aztán ne kelljen a fejed verni az asztallapba, amikor otthon az I7-eseden a maga 16 GB ramjával és 1080-as vga-val úgy beszaggat, hogy még az első mozgókép feltalálója is sírva fakadna bánatában ha meglátná.
0
0
0
0
csuz-li avatar
The Emptiness: Pontosan hol van bevétele a hardverből a játékfejlesztőknek?

19ati93: MI köze az egérnek és a memóriának a VGA driverhez?

Twist: Hát valakinek optimalizálni kell, ha már a játékgyártók nem teszik meg... A hardvergyártók inkább utána mennek a dolognak, hogy ne az legyen, hogy az általuk gyártott vason nem fut rendesen a játék, mert az rossz üzenet piaci szempontból, csökkenti az eladásokat.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Legutóbbi AMD driver telepítésnél meghalt az egerem,egy fél órával később kék halál a windowsba.. köszi most kihagyom egy ideig. 😂
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Elèg szomorú lett èvek alatt a pc játék ipar (pc-s vagyok) *** optimalizálni. Játékos butítás hogy fèl èvente vegye az új hardvereket .. De megértem ebből van pènz. Csak egy kicsit jobban rá feküdnènek az optimalizálására ès nem kellenének fèl millás gèpek hogy szèp minőségben lehessen egy átlag embernek is játszania. (Javítsatok ki ha tévedek)
0
0
0
0
Twist avatar
Mi amúgy ez az újkeletű hülyeség, hogy minden egyes kiadott játékhoz külön kell optimalizálni a drivert?
0
0
0
0
ImSzaki avatar
Akkor az nvidia geforce gt 210-el már fullon vagy legalább mediumon tudok játszani Watch Dogs 2-vel ?
Spoiler!
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Aztán most üzemképes lett a GeForce driver?😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció