Megjelent a Valve új játéka, az Artifact

Szerző: xoki | 2018. November 29. | hír | 9 hozzászólás

A Valve-et több ikonikus franchise megalkotójaként, illetve a Steam mögött álló cégként ismerik a legtöbben. Olyan népszerű játékokat köszönhetünk nekik, mint a Team Fortress, Portal, Dota vagy a Half-Life, de sajnos már egy ideje kizárólag a Steamre, illetve új technológiákra és hardverekre fókuszálnak, így kevés idő jutott a játékfejlesztésre. Most viszont több év kihagyás után végre kiadtak egy új játékot is.

A Valve új játéka, az Artifact egy Dota 2-n alapuló gyűjtögetős kártyajáték, amelyet értelemszerűen a Steamen találhattok meg. A játékot 17,95 euróért tudjátok beszerezni.

A Dota 2 három ösvényéhez hasonlóan a játékban három különböző harcot vívunk majd, ugyanis három játéktáblán kell egyszerre játszani, és ha kettőn sikeresen elpusztítjuk az ellenfél tornyát, már meg is nyertük a játékot. A győzelem másik lehetséges módja az első torony elpusztítása után megjelenő Ancient legyőzése. A paklik 40 kártyát tartalmaznak, amelyből 5 hős kártya, a maradék 35 pedig a hősök képességei, illetve itemek, amelyeket négy szín szerint osztottak el attól függően, hogy milyen egyedi effekttel rendelkeznek.

A hivatalos megjelenéshez egy trailer is párosul:

A közösség sajnos nem fogadta túl jól a játékot, jelenleg vegyes értékelésen áll a Steamen, ugyanis sokak szerint pay-to-win fizetési modellel rendelkezik, ráadásul emellett még csak nem is free-to-play. Lényegében a játék ráerőlteti a játékosokra, hogy valódi pénzért vegyenek új kártyákat, illetve a játékban szereplő RNG faktor szintén közrejátszott a játékosok negatív véleményének kialakulásában.

Artifact
Artifact
Artifact
Megjelenés: 2018. November 28. (PC)
Műfaj: Stratégia, Kártyajáték
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kolbaszkarika avatar
Én csak egy Valve játékért fogok pénzt adni, és ha mindenki ezt tenné, előrébb hozhatnánk a megjelenését egy 30 évvel 😆 Mondjuk közben gyanútlanul eltartom őket Steamen. It's a traaap 😶
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Egyébként én csak azt nem bírom felfogni, hogy a Dota 2-ben miért nem képesek már a karakter modelleket rendbe rakni. Valamelyiknek nagyon elavult modelje van, csúnya textúrával.
0
0
0
0
Aredarn avatar
A játék legerősebb kártyája a bankkártya.
0
0
0
0
💬 6
Warlordcommander avatar
@Aredarn: Na ezen jót nevettem, feldobtad a napom 😂😂
0
0
0
0
Aredarn avatar
@Warlordcommander: 😀 Nincs mit
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Aredarn: Ez tényleg ütős volt 😂 😆
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Aredarn: Nice one! 😃
0
0
0
0
szilver avatar
@Aredarn: Azért fedezet sem árt ha van rajta. 😃
0
0
0
0
Hunsky avatar
@Aredarn: És nem avul el, mindig "viszi" a legujabb játkokat maxon 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció