Megjelent a Space Engineers, három napig ingyenesen kipróbálható

Szerző: xoki | 2019. March 01. | hír | 3 hozzászólás

A Space Engineers egy nyílt világú, sci-fi sandbox játék, amely már több mint 5 éve korai hozzáférésű stádiumban volt. A fejlesztők körülbelül egy hete jelentették be, hogy a játék teljes verziója február 28-án elérhetővé válik. Így is történt, ugyanis a játék hivatalosan is elkészült, és ennek örömére a játékot most 20%-os kedvezmény mellett szerezhetitek be a Steamen, valamint 3 napig ingyenesen ki is próbálhatjátok.

Ha esetleg még nem hallottatok volna a játékról, akkor annyit érdemes tudni róla, hogy egy nyílt világú sandbox címről van szó, amelyben nagy szerepet kap a kreativitás és a felfedezés. A játékosok többek között űrhajókat, űrállomásokat és kerekes járműveket is építhetnek a kreatív, illetve túlélő módban egyaránt. A játék lényege tehát a mérnöki munka, építészet, felfedezés, valamint a túlélés is nagy szerepet kapott az űrben és a különböző bolygókon is.

A teljes verzió mellé egy trailert is kaptunk, íme:

Az alapjátékot tehát jelenleg 20%-os kedvezmény mellett, 13,59 euróért tudjátok megvásárolni, illetve a Space Engineers 4-Packre szintén érvényes az akció, amelyet jelenleg 39,99 euróért szerezhettek be. A kedvezmény március 4-éig van érvényben. A korábban említett ingyenes próbalehetőség pedig 3 napig tart, tehát érdemes sietni, ha felkeltette a játék az érdeklődéseteket.

Space Engineers
Space Engineers
Space Engineers
Megjelenés: 2013. October 23. (PC)
Műfaj: Akció, Szimuláció, Sandbox
Fejlesztő: Keen Software House
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RickyRock22 avatar
Jópofának tűnik, de ennyire suta egy mozgásanimációt is rég láttam..
0
0
0
0
💬 1
Csicso avatar
@RickyRock22: Egyetértek a legelején ahogy elhagyták a hajót na régen röhögtem ekkorát mint ha telibefosták volna a szkafandert.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció