Megjelent a No Man's Sky legújabb kiegészítője, a Frontiers

Szerző: Pafry | 2021. September 01. | hír | 0 hozzászólás

A mai napon élesedett a No Man's Sky legújabb ingyenes kiegészítője, a Frontiers névre keresztelt frissítéscsomag, amely ismételten számos új tartalommal látja el a játékot, és ad tennivalót a játékosok számára. A fejlesztők ezzel a DLC-vel ünneplik játékuk immáron ötödik születésnapját.

A frissítés 6,66 GB-nyi helyet foglal, és egy egészen újszerű dolgot pakol bele a játékba: ezentúl különféle idegenek által lakott településeket is találhatunk galaxisszerte, amelyek ráadásul nyüzsögnek az élettől, lakóinak pedig meglesznek a napi tevékenységei. Ez még nem minden, ezeknek a településeknek átvehetjük az irányítását, egyfajta polgármesterré előlépve, ekkor azonban tényleg az adott közösség minden gondja-baja a mi vállunkat fogja nyomni. Rendezhetünk eseményeket, meg kell oldanunk a lakók esetleges konfliktusait, de meg is kell védenünk a városkánkat az egyéb létformák támadásaitól. Emellett kibővítették a mentések helyeit, így most már 15 különböző helyünk lesz az adott állásainkat elmenteni.

Ezek mellett természetesen rengeteg egyéb kisebb-nagyobb fejlesztés is érkezett, a teljes listát itt tudjátok végignézni.

No Man's Sky
No Man's Sky
No Man's Sky
Megjelenés: 2016. August 12. (PC)
Műfaj: Kaland, Túlélő
Fejlesztő: Hello Games
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció