Megjelent a Gwent és a Thronebreaker: The Witcher Tales

Szerző: xoki | 2018. October 24. | hír | 4 hozzászólás

A CD Projekt Red stratégiai kártyajátéka, vagyis a Gwent: The Witcher Card Game végre kilépett a béta fázisból. Ráadásul az eredetileg ehhez a játékhoz készülő Thronebreaker DLC szintén elérhetővé vált mint egy teljes értékű, különálló RPG, a rengeteg tartalomnak köszönhetően.

A Gwent free-to-play, így bárki kipróbálhatja. A béta indulása óta rengeteg változás történt, a rajongói visszajelzések alapján sok mindenen változtattak, ezért mindenképpen érdemes visszanézni, ha esetleg eddig nem nyerte volna el a tetszésedet. A „Homecoming” frissítéssel több mint 30 új lap érkezett, valamint új utak nyíltak meg a játékosok előtt az előrehaladásra, ezzel együtt a megszerezhető jutalmak száma is megnövekedett. Ezeken felül több játékmechanikai változás is helyet kapott a frissítésben. A változások listáját megtalálhatjátok itt, a játékot pedig a GOG-on.

A Gwent mellett az eredetileg DLC-nek szánt Thronebreaker: The Witcher Tales is elérhetővé vált, amely terjedelmének köszönhetően különálló címként jelent meg. Körülbelül 30 órányi kaland várja az RPG szerelmeseit, de fontos kiemelni, hogy a játék harcrendszere Gwent alapú, viszont minden más egy felülnézetes klasszikus RPG-re hajaz, amelyben rengeteg fontos döntés várja a játékosokat. Ezt a játékot szintén a GOG-on találjátok.

Thronebreaker: The Witcher Tales
Thronebreaker: The Witcher Tales
Thronebreaker: The Witcher Tales
Megjelenés: 2018. October 23. (PC)
Műfaj: Kaland, Szerepjáték, Kártyajáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Aredarn avatar
Ma fogom kipróbálni. Annyit sajnálok, hogy nincs steamen. Mivel a witcher 3 ban is nagyon bejött a gwent itt sem lesz különbség (szerintem)
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@Aredarn: Nem keveset változott a Witcher beli Gwenttől és a béta eleje óta, most már inkább áll közel a jobban elterjedt mainstream féle kártyajátékokhoz mint az eredeti koncepcióhoz.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@susguy: Értem. Tehát mondjuk úgy kaptunk egy witcheres hearthstonet? Továbbfejlesztve RPG-be? Még mindig nem próbáltam ki és nem nagyon olvastam utána.
0
0
0
0
susguy avatar
@Aredarn: Fogjuk rá. Már az Elder Scrolls Legendsben is volt kampány féleség, de igazából ott is csak botokat kellett legyőzni amiknek előre megadott paklijuk volt egy sablon történet keretében.
Itt a Thronebreaker ennek a megfelelője, csak itt ezek szerint kicsit tovább gondolták a dolgot. Próbálni nem próbáltam, a fejlesztőket ismerve valószínűleg nincs se a történettel se a lehetséges választásokkal nem lesz gond, viszont nem tudom hogyan oldották meg hogy azért a játékmenet is kicsit érdekesebb legyen.
Az ezzel együtt megjelent Gwent játék pedig csak az online+practice része. A megszokott meccsek, csak a Thronebreaker ami RPG.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció