Megjelenési dátumot kapott a Starfield

Szerző: xoki | 2023. March 08. | hír | 11 hozzászólás

A Bethesda és a Microsoft megerősítették, hogy az év harmadik negyedévére csúszik át a Starfield megjelenése. Az elmúlt hónapok során többször is felmerült a kérdés, hogy vajon tartani tudják-e magukat az eredeti tervekhez. Úgy tűnik, a válasz nem, de szerencsére csak kisebb halasztásról van szó.

A Bethesda bejelentette, hogy a Starfield az év második felében, szeptember 6-án válik majd elérhetővé. A játékot a június 11-én esedékes Starfield Direct során láthatjuk majd újra, amelyre közvetlenül az Xbox Games Showcase után fog sor kerülni. A Microsoft általában a nyári Xbox Games Showcase-re tartogatja a legnagyobb bejelentéseit, szóval valószínűleg itt fogunk friss információkkal gazdagodni az olyan exkluzívokkal kapcsolatban, mint az Avowed vagy a Hellblade 2. A Bethesda természetesen az utóbbin is jelen lesz, és több újdonságról is beszélni fognak.

Todd Howard szerint rengeteg olyan dolog van még, amelyet eddig nem láthattunk, és figyelembe véve, mekkora játéknak is ígérkezik a Starfield, teljesen hihetőnek tűnik ez, hiszen eddig tényleg elég keveset mutattak meg belőle.

Starfield
Starfield
Starfield
Megjelenés: 2023. September 06. (PC)
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
Na pont szeptember 9 a születésnapom véletlen lenne😋😋😋
0
0
0
0
vyne avatar
Meghogy az elso negyed evben jon. Na mindegy.😀
0
0
0
0
💬 5
Artarea avatar
@vyne: Első félév volt, de amúgy igen. 😁
0
0
0
0
bukta2 avatar
@vyne: ki hitte ezt el? én már semmilyen megjelenési dátumot nem hiszek el... majd ha már valami megjelent akkor az megvan jelenve.
0
0
0
0
vyne avatar
@bukta2: Mostmar en sem. Legjobb lenne ha nem is mondananak datumot.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@vyne: Ott a forspoken ott a the day before akkor itt van ez... kamuzik minden fejlesztő stúdió oda is meg vissza is.. vicc ez az egész már ezekkel a ,,megjelenésekkel" :D ha valamire jó volt a 2022 es év akkor az az hogy ne hidd el a kérdésüket sem..
0
0
0
0
vyne avatar
@bukta2: Sajnos ilyen vilagot elunk, nincs mit tenni.
0
0
0
0
ronnie_r26 avatar
Kérdés mennyivel fogják eltolni a kitűzött dátumtól... :)
1
0
0
0
💬 3
vyne avatar
@ronnie_r26: Tavaly novemberben jott volna, szoval ez mar igy is majdnem egy ev csuszas, ez mar legyen eleg. Ugy is halal bugos lesz launchkor, ha 10 evig halasztjak ugyan olyan bugos lesz akkor is, mert bethesda.
0
0
2
0
BLACKPINK avatar
@vyne: meg a játékok nagyrésze az elmúlt 5+ évben
0
0
0
0
Swappez avatar
@ronnie_r26: Manapság az a trendi ha minden kiadó követi. gondolok itt a +1 évtől +5 évig halasztást! azaz evvel arra célzok, hiába kapott megjelenési dátumot ha úgy is csúszik.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció