Menu
Megjelenési dátumot kapott a Dota Underlords
Szerző: xoki, 2020. február 02., hír

A Valve saját auto battler játéka, a Dota Underlords hamarosan elhagyja a korai hozzáférésű stádiumot, azaz megjelenik a teljes verzió.

„Ahogy néhány hete említettük, ez lesz az utolsó jelentősebb frissítésünk, mielőtt kilépünk a Korai hozzáférésből és kiadjuk az 1. szezont. A csapat gőzerővel dolgozik új funkciók hozzáadásán, tartalmak létrehozásán és a kezelőfelület csiszolásán. Az 1. szezonban az Underlords új tartalmat mutat be a Városnézéssel, új jutalmakat a teljes Csatabelépővel és új játékegyensúlyt hős/tárgy körforgással.” – olvasható a Valve bejelentésében. Kiderült, hogy már nem kell sokat várnunk az említett első szezonra, ugyanis február 25-én rajtol majd el.

Szintén ebben a bejegyzésben a Valve egy új karakterről is lerántotta a leplet. Ő lesz Enno, aki távolsági fegyveresként ugrál majd a táblán. Enno képességei a következők:

Passzív képesség: Szabadulóművész

Harconként egyszer, amikor életereje 25/50/75% alá esik, Enno füstfelhőbe burkolózva elmenekül, majd újra megjelenik máshol a táblán, 1,5 másodpercre megbénítva a szomszédos ellenségeket.

1. összeállítás: Gyógyítunk és lopunk!

Dr. Enno nyugtató balzsamja: Enno a magasba ugrik és méregnyilat lő ki 2-5, 3 mezőn belüli ellenségre, egy összeadódásnyi Mérget alkalmazva, a szomszédos szövetségeseket pedig összeadódásonként 15-60 ponttal gyógyítva.

Enyim!: Enno a harc kezdetekor ellopja a legalacsonyabb szintű tárgyat az ellenséges bandától. Valahányszor egy ellenség Enno harctávján belül hal meg, kifosztja azt, ha az övénél jobb tárgya van felszerelve. A harc végén minden tárgy visszakerül eredeti tulajdonosához.

2. összeállítás: Veszett szőrcsomó

Halálpörgés: Enno a magasba ugrik és méregnyilat lő ki 2-5, 3 mezőn belüli ellenségre, egy összeadódásnyi Mérget alkalmazva és összeadódásonként 20-55 fizikai sebzést okozva.

Totális támadás!: Enno meglasszózza az ellenséges csapatot és totális támadást indít, 50-225 fizikai sebzést okozva, 5 összeadódásnyi Mérget alkalmazva és véletlenszerű mezőkre lökve őket.

További információt a Valve bejelentésében találtok erről a frissítésről.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
mikej95 avatar
7 hónapja | 2020. 02. 03. 15:04:34
#
Egy összeadódásnyi cikknyi Google fordítót érzek.
Milton avatar
7 hónapja | 2020. 02. 03. 15:26:25
#
@mikej95: Kivételesen nem a cikk író hibája (ha csak nem ő írta az eredetit is):
https://underlords.com/updates?l=hung…=hungarian

Spoiler!
Amúgy tetszik hogy link a rövidítéstől csak hosszabb lett.
i.imgur.com/QFRjjOs.png


Lite versions: