Mégis marad az MCU-ban Pókember

Szerző: xoki | 2019. September 29. | hír | 12 hozzászólás

A Sony Pictures és a Disney bejelentették, hogy Pókember karaktere továbbra is az MCU része marad, tehát úgy tűnik, végre közös nevezőre jutottak a profit elosztását illetően.

A rajongókat eléggé mellbe vágta, amikor a két stúdió bejelentette, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures Pókembere külön útra tér, amely lényegében azt jelentette, hogy a Tom Holland által játszott Peter Parker többé nem bukkanna fel a Marvel-moziuniverzumban.

A rajongók örömére a két vállalat pénteki sajtóközleményéből kiderült, hogy sikerült megegyezniük, és közös erővel fogják elkészíteni a Pókember: Hazatérés széria harmadik filmjét. Most először pedig a Disney is a film társfinanszírozója lesz, és a bevétel 25%-át kapja meg.

Az új, egyelőre cím nélküli film 2021. július 16-án debütál majd, amelyben ismét Tom Holland ölti magára Pókember jelmezét. A megegyezés szerint Pókember a Marvel Studios egyik jövőbeli filmjében is felbukkan majd.

Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
soulknight avatar
Arra jó volt hogy megint beszéd téma és reklám legyen.
0
0
0
0
lolzler avatar
nem tudom lesz e igy valami a venom crossoverbol....
0
0
0
0
💬 4
Bukta avatar
@lolzler: Szerintem lehet, vagyis nagyon remélem.
A kövi Póki film és Strange film lehet valahogy megnyitja majd a multiverzum-ot és egybe kerülhetnek. Viszont itt majd képbe jöhet a Miles pókembere is, aminek szintén örülnék.
0
0
0
0
lolzler avatar
@Bukta: én is ebben reménykedem, mert én direkt örültem emiatt ennek a sony marvel fasírtnak...venom, spider man, carnage crossover az egy nagyon várós film lett volna...hát ha meg még +16-ot kapott volna 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
@lolzler: +16???
Annak is örülni kell, hogy szülői felügyelet mellett ajánlott besorolást eléri és nem minden korosztálynak ajánlot. Gyerekes az egész és ez nagyon sokat ront rajta.
0
0
0
0
lolzler avatar
@santakigyo: hát igen...ezmiatt a gyerekbarát story szálak maitt nem tetszett nekem az elöző 2 rész sem

de hát pénz beszél kutya ugat 😀
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Fúúúú hogy én menyire gyűlölöm a pókembert (filmek, játékok, animáció, képregény). Egyszóval minden formában.
0
0
0
0
💬 1
ToMiHuN95 avatar
@Scorn Face: Ja én is! Nekem ez a hülyegyerek ugrál stb nem igazán jön be.
Gyermekként a Tobey Maguire-esek tetszettek, de ez az új fajta jó pofi pók ez nagyon tenyerébe mászó... Nagy érvágás is volt, hogy bele tették a bosszúállókba!
Ez az új marveles ruha is... Mintha valami zsírkréta rajz lenne és egy geforce 4 mx 4000-el lenne leanimálva... Nagyon hülyén néz ki!
0
0
0
0
pcboy avatar
Mi az hogy Hazatérés? Ez még is milyen cím? Miért eddig hol volt kirándulni? Ott porosodott a forgatókönyv a fiókban és végre vászonrakerül?😜
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@pcboy: Visszatért az eredeti helyére, az MCU-ba.
0
0
0
0
gigazte avatar
Legjobb hír a hónapban! Kár hogy az egész meg volt rendezve! 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció