Megint elhalasztották a Marvel's Midnight Sunst

Szerző: xoki | 2022. August 11. | hír | 3 hozzászólás

A Firaxis nagyon nehézkesen halad következő játékának, a Marvel's Midnight Suns fejlesztésével. Eredetileg 2021-ben tervezték kiadni, de később 2022 elejére, majd 2022 végére, most pedig már 2023-ra halasztották el.

A 2K Games pénzügyi jelentése mellett a Marvel's Midnight Suns csúszásáról is beszámolt. A 2022 októberében esedékes játék PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re érkező változata mostantól 2023 elején várható, tehát szerencsére még mindig a folyó pénzügyi évükben tervezik kiadni azt.

Sajnos egy további rossz hírrel szolgáltak még azok számára, akik Xbox One-ra, PS4-re vagy Switchre szeretnék beszerezni a játékot. Ezeket a változatokat szerencsére nem kaszálták el, de sajnos biztosan nem a jelenlegi generációs, illetve PC-s változattal egy időben válnak majd elérhetővé.

Marvel's Midnight Suns
Marvel's Midnight Suns
Marvel's Midnight Suns
Megjelenés: 2022. December 02. (PC)
Műfaj: Szerepjáték, Stratégia, Taktikai RPG
Fejlesztő: Firaxis Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fishman avatar
Elég szomorú a hír, de ettől még kivárom a végét :) Így nem 3X hanem vagy 5X is kitolom majd :)
0
0
0
0
Joe85 avatar
Már meg sem lepődök ezen a sok halasztáson...
Pókember simán lenyomja ezt a játékot,
ráadásul ma jön ki a Marvel's Spider-Man Remastered. 😃
0
0
0
0
SotetAlak avatar
Mindig is szerettem a szuperhősös tartalmakat legyen az film, sorozat, játék, képregény, szóval nagy általánosságban jöhet bármi, de valahogy ez a játék már az elejétől hidegen hagy! Mindemellett szerettem a fejlesztők előző játékait is, viszont ez a kombó a szuperhősökkel nekem nem jön át... Meg hát eléggé megfigyelhető, hogy elég rögös is a játék útja, szerintem ez mire megjelenik addigra a kutyát se fogja érdekelni, főleg hogy jövőre jön jónéhány szuperhősös játék, így a sok csúsztatásnak köszönhetően még lehet a kelleténél jobban is megszivatják magukat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció