Megint elhalasztották a Dead Island 2-t

Szerző: xoki | 2022. November 17. | hír | 17 hozzászólás

Minden jel arra utalt, hogy februárban tényleg elérhetővé válik a Dead Island 2, de mint kiderült, a fejlesztőcsapatnak több időre van szüksége a játék véglegesítéséhez, így kénytelenek leszünk néhány extra hónapot várni rá.

A Dambuster Studios bejelentéséből kiderült, hogy a Dead Island 2 2023. február 3-a helyett 2023 második negyedévében, április 28-án érkezik. Tehát a fejlesztők 12 extra hetet kaptak, hogy csiszolgassák a játékot.

A zombis akció-RPG folytatását eredetileg 2014-ben jelentették be, de a fejlesztés sajnos egyáltalán nem volt zökkenőmentes, hiszen többször is elhalasztották, illetve fejlesztőstúdió váltás is történt. Sokáig nagy volt a csend, viszont néhány hónappal ezelőtt új trailert és megjelenési dátumot is kaptunk. Mivel ehhez sem tudják tartani magukat, így már reménykedni tudunk, hogy tényleg nem fog sor kerülni egy újabb halasztásra.

A Dambuster és a Deep Silver közleménye szerint december 6-án újabb betekintést kapunk a játékba.

Dead Island 2
Dead Island 2
Dead Island 2
Megjelenés: 2023. April 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Dambuster Studios
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Cougarmy avatar
Na ez is Duke Nukem szindrómás
0
0
0
0
no avatar
Én már nem a játékot várom, hanem a legközelebbi halasztását😂
0
0
0
0
💬 3
kismadar avatar
@arnold892: Akkor lesz a baj, ha a játék halasztását is elhalasztják.
0
1
0
0
TheMenkuPocok avatar
@kismadar: De akkor csak játék lesz, és nem halasztás 🙁
0
0
0
0
no avatar
@kismadar: Hát az már egy párszor megtörtént😂
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ezt a játékot mindig elfelejtem, aztán jön egy hír a halasztásról...... 😀
0
2
0
0
bigfooot avatar
Igazából mar rég megjelent dying light címmel a nem hivatalos folytatása a dead islandnek az eredeti fejlesztőkkel, ez mar csak a nevében tartalmaz dead Islandet, szóval úgymond mindegy mikor jön ki, nincs elvárás, de remélhetőleg sikerül valami jót alkotni
0
0
1
0
kmetovics avatar
Kár érte, kiváló ügynök volt.
Na mindegy. Addig is ottvan 1000 és 1 féle régi/régebbi game 😉
0
0
0
0
Xsite avatar
Nem mondom, hogy nem gáz amit csinálnak, de inkább ez, mintsem hogy játszhatatlan formában adják ki. (Bár ettől függetlenül még ez is benne van a pakliban. :D )
1
0
0
0
💬 5
no avatar
@Xsite: Annyi baj legyen, ha bugosan mozognak a zombik, senkinek nem tűnik fel, zombik :D
0
2
0
0
Payphoner avatar
@Xsite: Igazad van csak már kezd kicsit uncsi lenni hogy mindenki azt mondja hogy inkább jelenjen meg később de ne legyen bugos/optimalizálatlan stb stb. Csak 2 éve zsinórban az történik hogy minden címet elhalasztanak és ugyan ugy nagyon bugson jelenik meg és csak az jár az ember eszében hogy ezek s*art nem foglalkoztak vele vagy hogy ha igen akkor milyen lehetett volna ha az eredeti megjelenéskor adják ki.
2
0
0
0
Xsite avatar
@Payphoner: Na igen, pont ezért írtam, hogy ettől függetlenül elég sok játék ugyan úgy nevetséges formában jelenik meg a sok elhalasztás ellenére is. De azért többet kérnek, mert drágább lett a játékfejlesztés. 🤣
0
0
0
0
IkariuS avatar
@Payphoner: Köszönhető a rengeteg előrendelőnek, ennyi az egész, ez is olyan mint egy állás interjú, a csillagokat is le ígérik az égről csak gyere dolgozni (vedd meg a játékot) aztán amikor be állsz a melóba és megtapasztalod(kifizeted a 60-80-100 €-t) aztán megkapod a fizetést (játékot) akkor meg csak hőbörögsz hogy hát ezért a kis kv pénzért dolgozol?! (fizettél a szar bug-os szinte üres/unalmas játékért) Ugyebár minek is foglalkoznának Mr. fejlesztők olyannal hogy optimalizálás, vagy a tesztelők a szemet kiverő bugok jelentésével, amikor a sok sok emberke vakon megveszi a kutya szart is ha szépen tálalják?? :)
0
0
0
0
kismadar avatar
Micsoda meglepetés. Várom a sorban következő tél végi/tavasz eleji játék halasztását! 😀
0
0
3
0
💬 1
kmetovics avatar
@kismadar: Én nem várom, de hát nem tudok mást tenni sajnos 🤣😷
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció